ליד הקפה
מתכון לכעכים - (כעכע) עוגיות מהמטבח הטריפוליטאי
עוגיות טעימות ואהובות המגיעות מהמטבח הטריפוליטאי, פריכות, מוצלחות ומתאימות כנשנוש לכל עת | תמיד טוב לאחסן אותן במקפיא ולהוציא כשהאורחים מפתיעים
- חני לוין
- י"ד טבת התשפ"א
כעכים - (כעכע) עוגיות מהמטבח הטריפוליטאי צילום: נועם זיגדון
אופן הכנת הכעכים. קרדיט: נועם זיגדון.כעכים - נועם זיגדון
מתכון לכעכים - (כעכע) עוגיות מהמטבח הטריפוליטאי
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 20 דקות.
המצרכים לכעכים - (כעכע) עוגיות מהמטבח הטריפוליטאי:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 1 ק"ג קמח
- 4 ביצים
- 1.5 כוסות סוכר
- 1 כוס שמן
- 2 שקיות סוכר וניל
- 2 שקיות אבקת אפיה
- קליפת תפוז מגורדת
- 1 כף אמוניאק מהולה ב-1/2 כוס מים - חובה!(תבלין בצבע לבן שניתן לרכוש בחנות תבלינים)
אופן ההכנה לכעכים - (כעכע) עוגיות מהמטבח הטריפוליטאי:
- ערבבו היטב את כל המצרכים ולושו עד לקבלת בצק אחיד.
- הכניסו למקרר למשך שעה
- צרו עוגיות במכונת בשר עם פיה שמיועדת במיוחד לעוגיות, והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ20 דקות.
- הוציאו מהתנור וצננו מעט.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות