י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
צהריים פיקנטי

מתכון ללחמעג'ון – לחמניות בבשר מתובל

מגוונים עם ארוחת צהריים 'המוציא', לחמניות במילוי בשר מתובל ועסיסי, בטעם פיקנטי וטעים, יתן מענה לארוחה משביעה ונקיה ומתאימה לכל זמן

מתכון ללחמעג'ון – לחמניות בבשר מתובל
לחמעג'ון - לחמניות בבשר מתובל צילום: מירב מלכה

מתכון ללחמעג'ון – לחמניות בבשר מתובל / מאת: מירב מלכה

זמן ההכנה: 30 דקות. זמן התפחה: 60 דקות. זמן אפיה: 20 דקות.

המצרכים ללחמעג'ון – לחמניות בבשר מתובל:

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 4 כפות סוכר
  • 1 ביצה
  • 3/4 כוס שמן
  • 1.5 כפות מלח
  • 2+1/4 כוסות מים פושרים.

לבשר:

  • 1/2 ק"ג בשר בקר טחון
  • שומן כבש
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 3 שיני שום
  • 1 פלפל חריף (אם אוהבים)
  • 1 עגבנייה חתוכה לקוביות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • מלח
  • 1 כף גדושה פפריקה בשמן
  • פטרוזיליה קצוצה
  • כוסברה קצוצה

אופן ההכנה ללחמעג'ון – לחמניות בבשר מתובל:

הכנת הבצק:

  1. בקערה ערבבו את כל המצרכים לבצק ולושו עד לקבלת בצק טוב.
  2. הניחו בצד מכוסה והתפיחו במשך כשעה.

הכנת הבשר:

  1. בקערה נפרדת ערבבו את כל המצרכים לבשר וערבבו היטב עד לאיחוד.
  2. צרו מהבצק עיגולים כמו פיתה והניחו מעל את הבשר, ניתן לסגור את הצדדים ואפשר להשאיר כמו פיתה, הברישו ביצה טרופה בצדדים ופזרו שומשום.
  3. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20 דקות.
  4. הוציאו מהתנור והגישו חם.

בהצלחה רבה ובתאבון.

מתכון לחמניות לחמניות בשר

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}