צהריים מהאגדות
מתכון לעוף עם חציל מטוגן
טעים ומיוחד מתכון לעוף בשילוב של חציל מטוגן, עלעלי כוסברה ופטרוזיליה, המוסיפים צבע ססגוני ועסיסי בטעם אנין ומשובח בתוספת חריפות עדינה, מתכון שיביא לכם צהרים מהאגדות
- חני לוין
- י"ב טבת התשפ"א
עוף עם חציל מטוגן צילום: נועם זגדון
אופן הכנת לעוף עם חציל מטוגן. קרדיט: נועם זיגדוןעוף עם חציל מטוגן - נועם זיגדון
מתכון לעוף עם חציל מטוגן
זמן ההכנה: 40 דקות. זמן טיגון: 20 דקות. זמן בישול: 45 דקות.
המצרכים לעוף עם חציל מטוגן:
- 8 חלקי עוף כרעיים/ שוקיים
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 3 עגבניות חתוכות לרבעים
- 5 שיני שום פרוס
- 1 פלפל חריף ירוק
- 1 פלפל אדום יבש מתוק
- 1 לימון פרסי או חצי לימון טרי
- פפריקה מתוקה
- פטרוזיליה קצוצה
- כוסברה קצוצה
- כורכום
- מלח
- שמן
אופן ההכנה לעוף עם חציל מטוגן:
- חתכו את החצילים לקוביות גדולות ופזרו עליהם מלח, הכניסו למסננת והניחו בצד למשך חצי שעה
- חממו סיר עם שמן עמוק וטגנו עד להשחמה.
- בסיר נפרד חממו שמן וטגנו את הבצל עד להשחמה, הוסיפו את העוף וטגנו משני הצדדים
- הוסיפו גם את השום, הפלפלים, הלימון והעגבניות, תבלו בתבלינים, הנמיכו את האש ובשלו בסיר מכוסה, במשך 10 דקות.
- הוסיפו את החצילים המטוגנים, פזרו כוסברה ופטרוזיליה וכסו את הסיר, בשלו עוד כחצי שעה על אש נמוכה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות