ישדרג לכם את המנה העיקרית
מתכון לכבד עוף מתקתק ברוטב סילאן וטריאקי
כבד עוף מהיר להכנה בטעם מתקתק של סילאן וטריאקי משולבים, בטיבול עסיסי ומוצלח שישאיר לכם טעם של עוד, תוספת למנה עיקרית שתשדרג לכם את ערב שבת
- חני לוין
- י' טבת התשפ"א
כבד עוף מתקתק ברוטב סילאן וטריאקי צילום: מירב מלכה
מתכון לכבד עוף מתקתק ברוטב סילאן וטריאקי / מאת: מירב מלכה
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן הצלייה: 15 דקות. זמן הבישול: 15 דקות.
המצרכים לכבד עוף מתקתק ברוטב סילאן וטריאקי:
- 400 גרם כבד
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- 1/4 כפית כמון
- 2 בצלים גדולים קצוצים
- 3 כפות סילאן
- 2 כפות רוטב טריאקי
אופן ההכנה לכבד עוף מתקתק ברוטב סילאן וטריאקי:
- צלו את הכבד על הגז או במנגל וטבלו אותו במלח, פלפל שחור וכמון.
- בסיר נפרד חממו שמן וטגנו את הבצלים עד להזהבה
- הוסיפו את הסילאן, הטריאקי והכבד המטובל, הקפיצו עד לאיחוד הטעמים במשך 15 דקות.
- הוציאו לצלחת הגשה לצד פירה או כל תוספת אהובה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות