י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
מהמטבח ההונגרי

מתכון לסלט לצ'ו – מעדן ירקות מבושלים

לצ'ו: מאכל ירקות מבושלים המגיע מהמטבח ההונגרי, מעדן עסיסי וססגוני ביותר, שיוסיף לכם צבע וטעם שישדרג לכם את שולחן השבת; שילוב קוביות הפלפלים הצבעוניים, העגבניות והשום יפיצו את הריח בכל הבית

מתכון לסלט לצ'ו – מעדן ירקות מבושלים
לוצ'ו צילום: לאה קרלינסקי

מתכון לסלט לצ'ו – מעדן ירקות מבושלים

זמן הכנה: 30 דקות. זמן בישול: 45 דקות.

המצרכים לסלט לצ'ו – מעדן ירקות מבושלים:

  • 1 בצל קצוץ
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 פלפל כתום
  • 1 פלפל חריף
  • 4 עגבניות
  • 4 שיני שום

לתיבול:

  • 1 כף אבקת מרק
  • מלח
  • מעט שמן לטיגון
  • פלפל שחור
  • סוכר
  • כמון

אופן ההכנה לסלט לצ'ו – מעדן ירקות מבושלים:

  1. חיתכו את הפלפלים והעגבניות לקוביות של סלט, את השום פרסו לעיגולים דקים.
  2. חממו סיר רחב עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה, הוסיפו את הפלפלים והשום וערבבו, בשלו במשך 10 דקות, הוסיפו את העגבניות והתבלינים וערבבו היטב.
  3. הביאו לרתיחה והנמיכו את האש, כסו את הסיר ובשלו במשך 35 עד 40 דקות.
  4. הכניסו לקופסא ושמרו בקירור,
  5. הגישו בערב שבת עם יתר הסלטים.

בהצלחה רבה ובתאבון.

 

מתכון סלט הונגריה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}