מהמטבח ההונגרי
מתכון לסלט לצ'ו – מעדן ירקות מבושלים
לצ'ו: מאכל ירקות מבושלים המגיע מהמטבח ההונגרי, מעדן עסיסי וססגוני ביותר, שיוסיף לכם צבע וטעם שישדרג לכם את שולחן השבת; שילוב קוביות הפלפלים הצבעוניים, העגבניות והשום יפיצו את הריח בכל הבית
לוצ'ו צילום: לאה קרלינסקי
מתכון לסלט לצ'ו – מעדן ירקות מבושלים
זמן הכנה: 30 דקות. זמן בישול: 45 דקות.
המצרכים לסלט לצ'ו – מעדן ירקות מבושלים:
- 1 בצל קצוץ
- 1 פלפל אדום
- 1 פלפל צהוב
- 1 פלפל כתום
- 1 פלפל חריף
- 4 עגבניות
- 4 שיני שום
לתיבול:
- 1 כף אבקת מרק
- מלח
- מעט שמן לטיגון
- פלפל שחור
- סוכר
- כמון
אופן ההכנה לסלט לצ'ו – מעדן ירקות מבושלים:
- חיתכו את הפלפלים והעגבניות לקוביות של סלט, את השום פרסו לעיגולים דקים.
- חממו סיר רחב עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה, הוסיפו את הפלפלים והשום וערבבו, בשלו במשך 10 דקות, הוסיפו את העגבניות והתבלינים וערבבו היטב.
- הביאו לרתיחה והנמיכו את האש, כסו את הסיר ובשלו במשך 35 עד 40 דקות.
- הכניסו לקופסא ושמרו בקירור,
- הגישו בערב שבת עם יתר הסלטים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות