מעורר תיאבון
יוקרתי וטעים: מתכון לשניצל בטמפורה בירה • צפו
מכינים שניצלים? כדאי לכם להכין את המתכון הזה של שניצלים בציפוי טמפורה בירה, שישדרגו לכם את שולחן השבת ליוקרתי וטעים יותר. עם ציפוי קריספי מושלם שישאיר לכם טעם של עוד
- חני לוין
- ט' טבת התשפ"א

שניצל בטפורה בירה צילום: נועם זיגדון
Video Player is loading.
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
שניצל בטמפורה בירה - נועם זיגדון
מתכון לשניצל בטמפורה בירה
זמן ההכנה: 15 דקות. זמן המתנה: 20 דקות. זמן טיגון: 7 דקות.
המצרכים לשניצל בטמפורה בירה:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 1 ק"ג חזה עוף פרוס לשניצל או חתוך לקוביות/רצועות
לבלילה:
- 1 ביצה M
- 3/4 כוס בירה לבנה
- 1 כוס קמח
- 1 כפית אבקת סודה לשתיה
- 1 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- שמן - לטיגון עמוק
אופן ההכנה לשניצל בטמפורה בירה:
- בקערה טרפו את הביצה, הוסיפו את הבירה וערבבו היטב
- הוסיפו את הקמח, הסודה לשתיה, המלח והפלפל שחור וערבבו היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
- הכניסו את השניצלים לבלילה וערבבו אותם היטב בכדי שהבלילה תגיע לכל השניצלים כסו את הקערה והכניסו למקרר למשך - 20 דקות
- חממו מחבת עם שמן עמוק, וטגנו את השניצלים משני הכיוונים, עד לקבלת גוון שחום
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות