רעיון חדש
מתכון לפיציות אישיות מחוברות
מתחשק לכם לפנק עם ארוחת ערב חלבית? קבלו מתכון לפיצה, אך הפעם בצורה מעניינת וחדשה: פיציות מחוברות בתבנית, שתוכלו לשלוף לאחר האפייה והטעם המשובח שלהם יעשה לכם את הערב
- חני לוין
- ח' טבת התשפ"א
פיציות צילום: מיכל אלטהיים
מתכון לפיציות אישיות מחוברות
זמן הכנה: 25 דקות. זמן התפחה: 60 דקות. זמן אפיה: 25 עד 30 דקות
המצרכים לפיציות אישיות מחוברות:
לבצק:
- 1 ק"ג קמח
- 2 כפות שמרים
- 4 כפות סוכר
- 1 כף מלח
- 1/2 כוס שמן
- 3.5 כוסות מים פושרים
לרוטב:
- 1/2 בצל קצוץ דק
- 1/2 כוס מים
- 3 כפות גדושות רסק עגבניות
- מלח
- פלפל שחור
- פפריקה מתוקה
תוספות:
- גבינה צהובה
- גבינה בולגרית
- זיתים
- פטריות
- בצל
- חצילים מטוגנים ועוד..
אופן ההכנה לפיציות אישיות מחוברות:
הכנת הבצק:
- בקערה הכניסו את כל המצרכים לבצק ולושו עד לקבלת בצק אחיד ורך, אם יש צורך הוסיפו מעט מים או קמח.
- כסו את קערת הבצק והתפיחו במשך כשעה.
הכנת הרוטב:
- חממו מחבת עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה, הוסיפו מים, רסק עגבניות ותבלינים וערבבו היטב עד לרתיחה, והוציאו מהאש.
הכנת הפיציות:
- רדדו מלבן מהבצק ומרחו מעליו את הרוטב, פזרו תוספות לבחירתכם וגלגלו לרולדה ארוכה,
- חיתכו את הרולדה ל4 חלקים והניחו כל חלק על תבנית מרופדת בנייר אפיה כאשר רואים את צורת השבלול כשהוא כלפי מעלה, הניחו את השבלולים אחד ליד השני, הברישו בביצה טרופה ופזרו שומשום.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 25 עד 30 דקות עד להזהבה.
- הוציאו מהתנור ותתפנקו
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות