מתוק וחלבי
מתכון לחטיף קוקוס בציפוי שוקולד
חטיף מתוק ומושלם שיעשה לכם את היום, במילוי של קוקוס במרקם חלבי ומוצלח עם ציפוי שוקולדי מושך שפשוט לא תפסיקו לאכול
- חני לוין
- ז' טבת התשפ"א
חטיף קוקוס בציפוי שוקולד צילום: רותיז
אופן הכנת חטיף קוקוס בציפוי שוקולד. קרדיט: רותיזחטיף קוקוס מצופה שוקולד - רותיז
מתכון לחטיף קוקוס בציפוי שוקולד
זמן ההכנה: 10 דקות. זמן הקפאה: 60 דקות.
המצרכים לחטיף קוקוס בציפוי שוקולד:
למלית הקוקוס:
- 200 גר' קוקוס
- 100 גר' שמנת מתוקה
- 100 גרם חלב מרוכז (מגיע בצנצנת כמו ריבת חלב)
לציפוי:
- 200 גר' שוקולד חלב
- 3 כפות שמן
- 50 גר' שוקולד לבן
אופן ההכנה חטיף קוקוס בציפוי שוקולד:
- בקערה ערבבו היטב את הקוקוס, השמנת המתוקה והחלב המרוכז, עד לקבלת תערובת אחידה
- שטחו במרכז נייר האפייה את התערובת בצורת מלבן בגובה של אצבע, סיגרו את נייר האפייה מהצדדים והכניסו למקפיא למשך שעה.
- בקערה המיסו את השוקולד החלב והשוקולד הלבן, הוסיפו את השמן וערבבו היטב עד לקבלת מרקם חלק ומבריק.
- הוציאו מהמקפיא את הקוקוס וחיתכו לרצועות ארוכות, כאשר כל רצועה חצו לשניים.
- את אצבעות הקוקוס הטבילו בשוקולד המומס והניחו על נייר אפייה, הכניסו למקפיא להתייצבות.
- הוציאו מהמקפיא, המיסו שוקולד לבן בשקית זילוף וזלפו פסים על החטיף, הכניסו לקירור להתייצבות השוקולד והגישו.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: רותיז
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות