מתכון לספינג' – מאכל מטוגן ומתוק
חנוכה עבר והטעם עדיין נשאר, מתכון לספינג'ים אותנטיים, מוצלחים וטעימים שתוכלו להכין בכל יום, עד כמה שחשבתם שזה מסובך, תוכלו לגלות שגם אתם תוכלו להכין אותם בבית
- חני לוין
- ו' טבת התשפ"א

ספינג' צילום: נועם זיגדון
Video Player is loading.
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
הכנת ספינג\
מתכון לספינג' – מאכל מטוגן ומתוק
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן התפחה: 60 דקות. זמן טיגון: 5 דקות.
המצרכים לספינג' – מאכל מטוגן ומתוק:
כוס מדידה חד פעמית קרה 180 מ"ל
- 1 ק"ג קמח
- 2 כפות שמרים
- 4 כפות סוכר
- 1/2 כף מלח
- 4.5 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה לספינג' – מאכל מטוגן ומתוק:
- בקערה הכניסו את כל המצרכים ולושו עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק, הניחו בצד להתפחה של כ – 45 דקות.
- לושו היטב להורדת האויר והתפיחו פעם שניה עד שהבצק יכפיל את נפחו.
- חממו היטב סיר עם שמן עמוק,
- קחו חתיכה מהבצק וצרו חור במרכז הבצק בעזרת האגודל, הניחו בתוך הסיר עם השמן
- טגנו משני הכיוונים עד לקבלת גוון שחום
- הוציאו על נייר סופג ופזרו סוכר או אבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות