י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024

מתכון לספינג' – מאכל מטוגן ומתוק

חנוכה עבר והטעם עדיין נשאר, מתכון לספינג'ים אותנטיים, מוצלחים וטעימים שתוכלו להכין בכל יום, עד כמה שחשבתם שזה מסובך, תוכלו לגלות שגם אתם תוכלו להכין אותם בבית

מתכון לספינג' – מאכל מטוגן ומתוק
ספינג' צילום: נועם זיגדון

הכנת ספינג\
אופן הכנת הספינג'. קרדיט: נועם זיגדון

מתכון לספינג' – מאכל מטוגן ומתוק

זמן ההכנה: 20 דקות. זמן התפחה: 60 דקות. זמן טיגון: 5 דקות.

המצרכים לספינג' – מאכל מטוגן ומתוק:

כוס מדידה חד פעמית קרה 180 מ"ל

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 4 כפות סוכר
  • 1/2 כף מלח
  • 4.5 כוסות מים פושרים

אופן ההכנה לספינג' – מאכל מטוגן ומתוק:

  1. בקערה הכניסו את כל המצרכים ולושו עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק, הניחו בצד להתפחה של כ – 45 דקות.
  2. לושו היטב להורדת האויר והתפיחו פעם שניה עד שהבצק יכפיל את נפחו.
  3. חממו היטב סיר עם שמן עמוק,
  4. קחו חתיכה מהבצק וצרו חור במרכז הבצק בעזרת האגודל, הניחו בתוך הסיר עם השמן
  5. טגנו משני הכיוונים עד לקבלת גוון שחום
  6. הוציאו על נייר סופג ופזרו סוכר או אבקת סוכר

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מטוגן מתכון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}