תתענגו על הטעם
מתכון לעוגת גבינה עם פירורי אוראו בציפוי שוקולד
אם מתחשק לכם להכין עוגה טעימה במיוחד ויש לכם הרבה זמן במוצ"ש ארוך, קבלו מתכון מעולה של עוגת גבינה עם פירורי עוגיות אוראו בציפוי שוקלדי מושלם שפשוט תתענגו על הטעם
- חני לוין
- ד' טבת התשפ"א
עוגת גבינה עם פירורי אוראו בציפוי שוקולד צילום: רחלי גוזלן
מתכון לעוגת גבינה עם פירורי אוראו בציפוי שוקולד
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן קירור: 12 שעות.
המצרכים לעוגת גבינה עם פירורי אוראו בציפוי שוקולד
תבנית קוטר 24 ס"מ
לבסיס:
- 200 גר' עוגיות אוראו טחונות גס
- 200 גר' חמאה מומסת
למלית:
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 500 גר' גבינה לבנה (ניתן לערבב עם גבינת שמנת)
- 1 כוס סוכר
- 1 חבילת פודינג וניל (3 כפות גדושות)
- 100 גר' עוגיות אוראו מרוסקות גס
לציפוי:
- 125 מל שמנת חלבית
- 120 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה לעוגת גבינה עם פירורי אוראו בציפוי שוקולד:
הכנת הבסיס:
- המיסו את החמאה, ערבבו אותה עם העוגיות, ושטחו על התבנית.
הכנת המלית:
- הקציפו את השמנת המתוקה עם הפודינג והסוכר, עד לקבלת קצף יציב.
- הוסיפו בתנועות קיפול את הגבינה , עד לקבלת מרקם אחיד, הוסיפו עם את העוגיות הטחונות גס וערבבו היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
- שפכו את הבלילה על בסיס העוגיות ששטחתם בתבנית.
הכנת הציפוי:
- המיסו על אש נמוכה או בבן מארי, את השמנת המתוקה עם השוקולד, וערבבו עד לקבלת מרקם חלק, צננו היטב את השוקולד ושפכו על העוגה.
- הכניסו לקירור למשך 12 שעות.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: רחלי גוזלן
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות