טעימה בטירוף
מתכון לרולדת שוקולד במילוי מוס גבינה
רולדת שוקולד רכה במילוי מוס גבינה לבן ובוהק וממרח לוטוס, הנותנים מראה משובח לעוגת רולדה יוקרתית. עוגה חלבית טעימה בטירוף שתשדרג לכם את שבת בבוקר
- חני לוין
- ג' טבת התשפ"א
רולדת שוקולד במילוי מוס גבינה צילום: יהודית וינטרוב
מתכון לרולדת שוקולד במילוי מוס גבינה
זמן הכנה: 35 דקות. זמן אפייה: 20 דקות.
המצרכים לרולדת שוקולד במילוי מוס גבינה:
- 4 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- 3/4 כוס קמח פחות 2 כפות
- 2 כפות קקאו משובח
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1/4 כפית מלח
- 1 כפית תמצית וניל
- אבקת סוכר.
למילוי:
- 1 שמנת מתוקה
- 2 כפות גבינת שמנת
- חבילה פודינג וניל (3 כפות גדושות)
- 1 כוס חלב
- אם יש צורך להוסיף 2 כפות אבקת סוכר / לפי הטעם האישי.
- ממרח לוטוס
אופן ההכנה לרולדת שוקולד במילוי מוס גבינה:
- בקערה ערבבו את כל החומרים היבשים היטב והוסיפו את יתר המצרכים, עד לקבלת מרקם חלק.
- שפכו את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להזהבה.
- הוציאו את העוגה מהתנור וגלגלו לרולדה, הניחו בצד, כשהיא מגולגלת עד להצטננות מלאה.
הכנת מילוי, מוס גבינה:
- הקציפו את השמנת עד לקבלת קרם עדין, רך, אך לא מידי קשה (היזהרו מהקצפת יתר)
- הוסיפו את הפודינג וניל, גבינת השמנת וערבבו בעדינות הוסיפו 2 כפות אבקת סוכר. (ניתן לשדרג את הקרם ולהוסיף 2 כפות ממרח לוטוס)
הרכבת הרולדה:
- פיתחו את הרולדה המגולגלת, ומרחו עליה, ממרח לוטוס מומס במקרוגל.
- מעל מרחו 3/4 ממוס הגבינה וגלגלו לרולדה, הכניסו למקרר להתייצבות.
- אפשרות 1: הוציאו את הרולדה מהמקרר ומרחו עליה מיתרת המילוי, וקשטו להנאתכם.
- אפשרות 2: הקציפו שמנת מתוקה עם כוס חלב וחבילה פודינג וניל, ועטפו את הרולדה בקצפת, פזרו עליה פירורי עוגיות לוטוס בצדדים וזלפו קישוטים בעזרת הקרם הנותר, בין הקישוטים ניתן לזלף ממרח לוטוס, ולקשט בכל מה שמתחשק.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: יהודית וינטרוב.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות