י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
קינוח מושלם

טעים במיוחד: מתכון לפחזניות אווריריות במילוי קרם חלבי

הקינוח הזה מושלם וטעים במיוחד, פחזניות אווריריות במילוי קרם חלבי טעים ומיוחד, את מתכון הבצק תוכלו להמיר למתכון פרווה ולמלא אותן בכל מה שמתחשק

טעים במיוחד: מתכון לפחזניות אווריריות במילוי קרם חלבי
פחזניות אווריריות צילום: הדסה ברוכים

מתכון לפחזניות אווריריות / מאת: הדסה ברוכים

זמן ההכנה: 45 דקות. זמן אפייה: 30 עד 40 דקות.

המצרכים לפחזניות אווריריות: כ- 20 יחידות

  • מדידה כוס שתיה חמה.
  • 200 גרם חמאה / מרגרינה 
  • 1 כף סוכר
  • קורט מלח
  • 2 כוסות מים
  • 2 כוסות קמח
  • 4 ביצים

למילוי:

  • 2 שמנת מתוקה / צמחית 
  • 2 כפות אינסטנט פודינג
  • 2 כפות חלב מרוכז
  • 1 כפית תמצית ווניל

לקישוט:

  • אבקת סוכר
  • סירופ שוקולד

אופן ההכנה לפחזניות אווריריות:

  1. בסיר על האש, המיסו את המרגרינה/ החמאה עם הסוכר, מלח ומים, והביאו לרתיחה.
  2. הוסיפו את הקמח וערבבו היטב במשך כ- 2 דקות עד שהבצק מתאחד לגוש בצק רך ונעים.
  3. העבירו את הבצק למיקסר וערבלו עם וו גיטרה לקירור ואוורור הבצק.
  4. הוסיפו ביצה אחר ביצה תוך בחישה מתמדת.
  5. הכניסו לשקית זילוף עם צנתר כוכב וזלפו על תבנית מרופדת בנייר אפייה, בצורת מערבולת של 2 קומות.
  6. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180° למשל כחצי שעה עד להשחמה.
  7. פתחו מעט את דלת התנור ושחררו אדים, המשיכו לאפות עוד כ 10 דקות, כבו את התנור וצננו.

הכנת המילוי:

  1. הקציפו את השמנת המתוקה עם הפודינג ווניל, החלב המרוכז ותמצית וניל, עד לקבלת קצף יציב וטוב.
  2. פתחו את הפחזניות ומלאו אותם בקרם בעזרת שקית זילוף, הכניסו לקירור להתייצבות.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון פחזניות קרם

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}