קינוח מושלם
טעים במיוחד: מתכון לפחזניות אווריריות במילוי קרם חלבי
הקינוח הזה מושלם וטעים במיוחד, פחזניות אווריריות במילוי קרם חלבי טעים ומיוחד, את מתכון הבצק תוכלו להמיר למתכון פרווה ולמלא אותן בכל מה שמתחשק
- חני לוין
- ב' טבת התשפ"א
פחזניות אווריריות צילום: הדסה ברוכים
מתכון לפחזניות אווריריות / מאת: הדסה ברוכים
זמן ההכנה: 45 דקות. זמן אפייה: 30 עד 40 דקות.
המצרכים לפחזניות אווריריות: כ- 20 יחידות
- מדידה כוס שתיה חמה.
- 200 גרם חמאה / מרגרינה
- 1 כף סוכר
- קורט מלח
- 2 כוסות מים
- 2 כוסות קמח
- 4 ביצים
למילוי:
- 2 שמנת מתוקה / צמחית
- 2 כפות אינסטנט פודינג
- 2 כפות חלב מרוכז
- 1 כפית תמצית ווניל
לקישוט:
- אבקת סוכר
- סירופ שוקולד
אופן ההכנה לפחזניות אווריריות:
- בסיר על האש, המיסו את המרגרינה/ החמאה עם הסוכר, מלח ומים, והביאו לרתיחה.
- הוסיפו את הקמח וערבבו היטב במשך כ- 2 דקות עד שהבצק מתאחד לגוש בצק רך ונעים.
- העבירו את הבצק למיקסר וערבלו עם וו גיטרה לקירור ואוורור הבצק.
- הוסיפו ביצה אחר ביצה תוך בחישה מתמדת.
- הכניסו לשקית זילוף עם צנתר כוכב וזלפו על תבנית מרופדת בנייר אפייה, בצורת מערבולת של 2 קומות.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180° למשל כחצי שעה עד להשחמה.
- פתחו מעט את דלת התנור ושחררו אדים, המשיכו לאפות עוד כ 10 דקות, כבו את התנור וצננו.
הכנת המילוי:
- הקציפו את השמנת המתוקה עם הפודינג ווניל, החלב המרוכז ותמצית וניל, עד לקבלת קצף יציב וטוב.
- פתחו את הפחזניות ומלאו אותם בקרם בעזרת שקית זילוף, הכניסו לקירור להתייצבות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות