בקלי קלות
מתכון לעוגת גבינה אפויה, מושלמת ומהירת הכנה
מחפשים מתכון טוב ומוצלח לעוגת גבינה? המתכון הזה מושלם להכנה בקלי קלות ובמהירות ללא הצורך בהפרדת ביצים או הקצפה | שילוב השוקולד הלבן עם המקופלת על עוגת הגבינה ישאיר לכם תמיד טעם של עוד
עוגת גבינה מושלמת ומהירה להכנה צילום: חני לוין
מתכון לעוגת גבינה אפויה, מושלמת ומהירת הכנה
זמן הכנה: 15 דקות. זמן אפיה: 45 דקות
המצרכים לעוגת גבינה אפויה, מושלמת ומהירת הכנה:
לתחתית:
- 250 גר' עוגיות טחונות
- 120 גר' חמאה
למילוי:
- 250 גר' גבינה לבנה
- 2 כפות קורנפלור
- 1/2 כוס שמנת מתוקה
- 100 גר' שוקולד לבן חלבי
- 1 ביצה
- 3/4 כוס סוכר
לציפוי:
- 100 גר' שוקולד לבן חלבי
- יתרת השמנת המתוקה
- 2 מקופלת
אופן ההכנה לעוגת גבינה אפויה, מושלמת ומהירה להכנה:
הכנת התחתית:
- המיסו את החמאה וערבבו אותה עם הביסקוויטים הטחונים.
- שטחו על תבנית ח"פ עגולה והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 10 דקות.
הכנת המילוי:
- המיסו את השוקולד הלבן עם השמנת המתוקה עד להמסה מלאה.
- בקערה ערבבו את הגבינה, הקורנפלור, הביצה והסוכר, והוסיפו את השוקולד שהמסתם עם השמנת המתוקה, ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- שטחו את הבלילה על תחתית הביסקוויטים, ושטחו.
- הכניסו לתנור שחומם על 180 מעלות למשך 30 עד 40 דקות עד להזהבה יפה.
הכנת הציפוי:
- המיסו על האש את השוקולד עם השמנת המתוקה שנותרה מהמילוי.
- שפכו על העוגה המוכנה והניעו את העוגה לצדדים בכדי שהשוקולד יגיע לכל הכיוונים.
- פוררו את המקופלת מלמעלה והכניסו לקירור למשך הלילה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות