תוספת מוצלחת לארוחת הצהריים
מתכון לפטריות, ערמונים ובצל בטעם משובח
מחפשים תוספת למנת הצהריים, משהו שיצא מוצלח וטעים וגם ישדרג לכם את המנה ליוקרתית יותר, המתכון הזה מצוין של ערמונים קלויים עם פטריות ובצל, בתיבול משגע ובמראה מכובד
- חני לוין
- כ"ג כסלו התשפ"א
פטריות ערמונים ובצל בטעם משובח צילום: שחר שולמית
מתכון לפטריות ערמונים ובצל בטעם משובח
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן בישול/טיגון: 30 דקות
המצרכים לפטריות ערמונים ובצל בטעם משובח:
- 6 בצלים גדולים
- 3 קופסאות של פטריות שלמות
- (קופסאות של 400 גרם)
- 4 שקיות של ערמונים קלויים וקלופים (אריזות של 100 גרם)
לתיבול:
- 1/2 כוס שמן חד פעמית קרה
- 3 כפות רוטב טריאקי
- 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 3 כפות רוטב סויה מתוק
- 6 כפות סילאן
- 3 כפות שומשום
- 1/2 כוס פטרוזליה קצוצה
- פלפל שחור גרוס לפי הטעם
- פפריקה מתוקה גרוסה לפי הטעם
- מלח לפי הטעם
אופן ההכנה לפטריות ערמונים ובצל בטעם משובח:
- את הבצל חיתכו לרצועות דקות
- חממו מחבת גדולה או סיר עם מעט שמן וטגנו את הבצל והפטריות על אש נמוכה
- ערבבו מידי פעם עד לריכוך והזהבה של הבצל (סבלנות זה לוקח זמן)
- הוסיפו את יתר המצרכים מלבד הערמונים והפטרוזיליה הקצוצה וערבבו היטב.
- המשיכו לבשל על אש נמוכה עד שרוב הנוזלים מצטמקים.
- הוסיפו את הערמונים והפטרוזיליה והמשיכו לערבב ולבשל עוד מספר דקות
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: שחר שולמית
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות