מתכון לעוגיות פרחים במילוי ריבה
מחפשים מתכון קל לעוגיות אהובות, המתכון הזה יתן לכם את המענה לעוגיות קלות וטעימות במילוי של ריבה בצורה פרחים הנותנים חשק ומראה מושלם יותר
- חני לוין
- כ"ב כסלו התשפ"א
עוגיות פרחים במילוי ריבה צילום: יפית חג'ג'
מתכון לעוגיות פרחים במילוי ריבה / מאת: יפית שלג חג׳ג׳
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 15 דקות.
המצרכים לעוגיות פרחים במילוי ריבה:
- 4.5 כוסות קמח
- 1 כוס סוכר
- 10 כפות ריצ' (ניתן להמיר במיץ תפוזים, ברנדי או יין)
- 4 חלמונים (צהוב)
- 2 כפות תמצית וניל
- 2 כפות קליפת לימון מגוררת (לא חובה)
- קורט מלח
- 2 מרגרינה (400 גרם)
- ניתן להחליף לחמאה
אופן ההכנה לעוגיות פרחים במילוי ריבה:
- בקערה ערבבו את כל המצרכים עד לקבלת בצק אחיד וטוב.
- רדדו על משטח עבודה וצרו עוגיות בצורת פרחים
- חלק מהפרחים חוררו בעיגול באמצע וחלק השאירו פרחים שלמים.
- הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 15 דקות עד להזהבה
- הוציאו מהתנור וצננו.
הרכבת העוגיה:
- הניחו פרח אחד ללא חור ומעליו מרחו מהריבה.
- על הריבה הניחו פרח עם חור כך שיווצר לכם עוגית סנוויץ עם ריבה בתוך החור של העוגיה העליונה.
- פזרו אבקת סוכר מלמעלה ובתאבון.
בהצלחה רבה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות