קינוח אהוב
מתכון לכנאפה – שערות קדאיף במילוי גבינות
מתכון לקינוח אהוב וטעים של כנאפה – שערות קדאיף במילוי גבינות ובציפוי מושלם של פיסטוקים קצוצים, המוסיפים את הטעם המיוחד לכנאפה קריספית וטעימה
- חני לוין
- כ"ב כסלו התשפ"א
כנאפה – שערות קדאיף במילוי גבינות צילום: נועם זיגדון
מתכון לכנאפה – שערות קדאיף במילוי גבינות
זמן הכנה: 15 דקות. זמן אפיה: 25-30 דקות.
המצרכים לכנאפה – שערות קדאיף במילוי גבינות:
מתאים לתבנית 28 או חד פעמית בנונית
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 250 חבילה איטריות קדאיף קצוצות
- 100 גרם חמאה מומסת
- 250 גרם גבינת ריקוטה
- 100 גרם מוצרלה
- חמאה רכה - לשימון התבנית
- 100 גרם פיסטוקים קצוצים - לקישוט
לסירופ:
- 2 כוסות סוכר
- 1 כוס מים
- 2 כפות מיץ לימון
- 3-4 טיפות מי ורדים
אופן ההכנה לכנאפה – שערות קדאיף במילוי גבינות:
לכנאפה:
- שמנו את התבנית בחמאה
- ערבבו היטב את שערות הקדאיף עם החמאה המומסת
- פזרו חצי מכמות השערות בתחתית התבנית והדקו היטב
- על שערות הקדאיף מרחו את גבינת הריקוטה בצורה אחידה והשאירו 1 ס"מ בקצוות לגבינת מוצרלה.
- פזרו את גבינת המוצרלה מסביב, כסו את הגבינות בשארית השערות והדקו היטב
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 200° למשך כ 25-30 דקות עד להזהבה יפה
- הוציאו את הכנאפה מהתנור.
הכנת הסירופ:
- הכניסו לסיר קטן את כל המצרכים לסירופ ובשלו על אש גבוהה במשך 5 דקות
- את הסירופ שפכו על הכנאפה החמה, ומעל פזרו את הפיסטוקים ה גרוסים
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות