מאפה חלומי
מתכון לפחזניות ברבור במילוי קצפת
חולמים לדעת כיצד מכינים את הברבורים המושלמים הללו שתוכלו למלא אותם בכל מה שתחפצו, ממילויי בשר ועד קצפת עדינה וחלקה כקינוח לארוחה חגיגית | מתכון מוצלח עם הסבר נפלא שכל אחד יכול להכין
- חני לוין
- כ' כסלו התשפ"א
פחזניות ברבור במילוי קצפת צילום: נועם זיגדון
אופן הכנת פחזניות ברבור במילוי קצפת. קרדיט: נועם זיגדוןפחזניות - נועם זיגדון
מתכון לפחזניות ברבור במילוי קצפת
זמן ההכנה: 35 דקות. זמן אפיה: 35 דקות. זמן המתנה בתנור מכובה: 20 דקות.
המצרכים לפחזניות ברבור במילוי קצפת:
לבצק:
- כוס מדידה - חד פעמית חמה
- 200 גרם מרגרינה
- קורט מלח
- 2 כוסות מים
- 2 כוסות קמח
- 5 ביצים
למילוי:
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 2 שמנת מתוקה/ צמחית
- 1 כוס חלב
- 2 כפות סוכר
לפיזור מלמעלה: אבקת סוכר / סירופ שוקולד
אופן ההכנה לפחזניות ברבור במילוי קצפת:
הכנת הבצק:
- בסיר על האש בשלו את המרגרינה, המלח והמים והביאו לרתיחה
- הוסיפו את הקמח וערבבו היטב, הורידו מהאש וצננו היטב עד להתקררות מלאה.
- הכניסו למיקסר והוסיפו ביצה אחר ביצה תוך כדי בחישה מתמדת עד לקבלת מרקם של ממרח
- הכניסו לשקית זילוף עם צנתר כוכב וזלפו עיגולים בקוטר כ-4 ס"מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה עם מרווחים של 3-4 ס"מ זה מזה.
- בשקית זילוף עם חור בינוני ציירו את ראש הברבור (צורת סימן שאלה) על נייר האפיה.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על- 180° למשך כ- 35 דקות עד להשחמה פיתחו מעט את הדלת של התנור לשחרר אדים. השאירו בתנור למשך כ-20 דקות
הכנת הקצפת:
- במיקסר הקציפו את כל המצרכים יחד עד לקבלת קצף יציב.
הכנת הברבורים:
- חיתכו מהפחזנית את החלק העליון וחצו אותו לשניים אלו יהיו הכנפיים.
- בתוך הפחזנית זלפו את הקצפת בעזרת שקית זילוף עם צנתר כוכב.
- מעל הקצפת הניחו את הכנפיים של הברבור משני צידי הפחזנית ואת ראש הברבור הניחו מקדימה.
- בזמן ההגשה פזרו אבקת סוכר וסירופ שוקולד והפחזניות מושלמות
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות