קינוח נוסטלגי בשידרוג
מתכון למאפינס קרמבו – גלידה חמה
אין אחד שלא יזכר בממתק הנוסטלגי והאהוב על הילדים – 'גלידה חמה' מתכון למאפינס במילוי גלידה חמה שתכינו בעצמכם, מאפה מתוק שיתאים כקינוח לאחר סעודת שבת והילדים יהנו מכל רגע
מאפינס קרמבו – גלידה חמה צילום: יהודית וינטרוב
מתכון למאפינס קרמבו – גלידה חמה
זמן הכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 30 דקות. זמן הקפאה: 30 דקות
המצרכים למאפינס קרמבו – גלידה חמה:
- 4 ביצים
- 1 3/4 כוס סוכר
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 כוס שמן
- 3 כוסות קמח
למילוי:
- 1 חבילה קצפת ריצ
- 1 אינסטנד פודינג וניל
- 1/2 כוס מים
- ניתן להוסיף 2 כפות מטעמים נוספים אהובים כמו מחית וניל, לוטוס וכד'
לציפוי:
- 200 גר שוקולד
- 2 כפות שמן
- לקישוט: סוכריות, ברס אגוזים, שקדים פרוסים, קוקוס וכו'
אופן ההכנה למאפינס קרמבו – גלידה חמה:
- בקערה ערבבו את כל החומרים היבשים
- בקערה נפרדת הקציפו את הביצים עם הסוכר, הוסיפו את יתר הנוזלים וערבבו היטב, הוסיפו את החומרים היבשים וערבבו עד לקבלת מרקם אחיד. זלפו לתבניות קאפקייקס
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ 30 דקות עד להזהבה, בידקו בעזרת קיסם אם אכן המאפינס נאפו (כשהקיסם יוצא יבש המאפינס מוכנים) וצננו היטב.
הכנת המילוי:
- הקציפו את הריץ עם הפודינג ווניל והמים (ניתן להוסיף את מה שאוהבים בזמן ההקצפה) הקציפו עד לקבלת קצף יציב.
- הכניסו לשקית זילוף עם צנטר וזלפו בצורת טבעת מקצה המאפינס בספירלה ולהגיע למרכז, הכניסו למקפיא למשך חצי שעה להתקשות.
הכנת הציפוי:
- המיסו את השוקולד עם השמן והתבילו את המאפינס עם הקצפת כשהם קפואים
- פזרו מלמעלה את הסוכריות או מה שבחרתם.
- ניתן לצפות את המאפינס בציפוי מלא או לחילופין בזילוף.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יהודית וינטרוב.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות