שדרוג טעים
מתכון לעוף עם ניוקי וירקות
אוהבים ניוקי? מתכון מוצלח של עוף וניוקי בתוספת גמבות צבעוניות וססגוניות עם עגבניות שרי ובצל הנותנים טעם מושלם לארוחה טעימה במיוחד
- חני לוין
- ט"ו כסלו התשפ"א
עוף עם ניוקי וירקות צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוף עם ניוקי וירקות
זמן ההכנה: 15 דקות. זמן בישול: שעה.
המצרכים לעוף עם ניוקי וירקות:
- 6-8 כרעיים
- 500 גרם ניוקי בשקית
- 2 בצלים קצוצים
- 1/2 גמבה אדומה
- 1/2 גמבה כתומה
- 20 עגבניות שרי
- 5-6 שיני שום פרוס
- 1.5 כוסות מים
- חופן כוסברה קצוצה
- פפריקה מתוקה
- פלפל שחור
- כורכום
- כמון
- מלח
- שמן
אופן ההכנה לעוף עם ניוקי וירקות:
- חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה,
- הוסיפו את העוף וטגנו משני צדדים, הוסיפו את הגמבות והשום וטגנו 3 דקות נוספות
- תבלו בתבלינים והוסיפו את המים, פזרו את הכוסברה והביאו לרתיחה
- הכניסו את הניוקי, הנמיכו את האש ובשלו כשעה, עד להתרככות של העוף וצימצום נוזלים
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות