לכבוד שבת
מתכון לדניס שלם בתנור במילוי לימונים ורוזמרין
מתחילים בישולים לשבת? קבלו מתכון לדג דניס שלם בתנור עם מילוי של לימונים ורוזמרין וכוסברה מפוזרת מלמעלה הנותנת טעם מושלם לדג, מתכון מצוין בטעם של עוד
- חני לוין
- י' כסלו התשפ"א
דניס שלם בתנור במילוי לימונים ורוזמרין צילום: יגאל אמדדי
מתכון לדניס שלם בתנור במילוי במילוי לימונים ורוזמרין
המצרכים לדניס שלם בתנור במילוי במילוי לימונים ורוזמרין:
- דג דניס כמספר הסועדים
- 1 לימון טרי פרוס לפרוסות דקות
- 1 שום חתוך לפרוסות
- כוסברה טריה קוצצה
- רוזמרין
לרוטב:
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כף אבקת מרק
- 1/2 כפית כמון
- 1/2 כפית כורכום
- 1/2 כפית סומק
- 1/2 כפית שאטה לא חובה
- 1/2 כפית ראס אל חנות צהוב
- 1 לימון סחוט
אופן ההכנה לדניס שלם בתנור במילוי פטרוזיליה לימון וחריף:
- בקערה ערבבו את כל המצרכים לרוטב עד לקבלת רוטב חלק.
- שטפו היטב את הדגים והטבילו ברוטב מכל הכיוונים.
- חיתכו את בטן הדג והכניסו פנימה פרוסות לימונים ורוזמרין
- פזרו מעל כוסברה קצוצה
- והכניסו לתנור שחום מראש על 220 מעלות למשך 26 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות