ארוחת ערב נהדרת
מתכון למשולשי דפי פילו במילוי גבינות, זיתים ופיטריות
מתכון משובח למאפה דפי פילו הממולאים בגבינה צהובה וצפתית עם תוספות מיוחדות ותיבול עדין, יעשה לכם ארוחת ערב נהדרת וקלילה לצד סלט עסיסי וטעים
- חני לוין
- ז' כסלו התשפ"א
משולשי דפי פילו במילוי גבינות צילום: יגאל אמדדי
מתכון למשולשי דפי פילו במילוי גבינות, זיתים ופיטריות
המצרכים למשולשי דפי פילו במילוי גבינות, זיתים ופיטריות:
- 1 חבילת עלי פילו מופשרת
- 1 ביצה טרופה
- שומשום/ קצח
למילוי הגבינות:
- גבינה צפתית מפוררת
- 2 קלחים בצל ירוק קצוץ
- 100 גר׳ גבינה צהובה
- מעט אגוז מוסקט
- ניתן לשדרג עם פטריות, זיתים ותירס
אופן ההכנה למשולשי דפי פילו במילוי גבינות, זיתים ופיטריות:
- בקערה ערבבו את כל המצרכים למילוי עד לקבלת מרקם אחיד
- את עלי הפילו חיתכו לרצועות מלבניות ארוכות, הניחו עליהם מהמילוי בקצה של המלבן וקפלו לצורת משולש
- הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה
- מרחו בביצה טרופה ופזרו שומשום או קצח בנדיבות
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 240 מעלות למשך רבע שעה עד להשחמה
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות