מתכון לסלט טאבולה עם רימון, חמוציות ופירות העונה
טעים ומיוחד במינו: סלט טאבולה אותנטי עם שידרוג ותוספות של מגוון פירות העונה, חמוציות, גרגירי רימון אפרסקים ועוד.. סלט צבעוני ומרענן המתאים לכל אירוח, ישדרג לכם את סעודת השבת ויעשה אותה חגיגית יותר
- חני לוין
- ג' כסלו התשפ"א
סלט טאבולה עם רימון, חמוציות ופירות העונה צילום: יגאל אמדדי
מתכון לסלט טאבולה עם רימון, חמוציות ופירות העונה
זמן עבודה: 15 דקות סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
המצרכים לסלט טאבולה עם רימון, חמוציות ופירות העונה:
- 1 כוס בורגול עבה
- 4 חופני פטרוזיליה (או לפי הטעם)
- 2 שזיפים
- 2 אפרסקים
- חופן חמוציות
- גרגירים מרימון שלם (או לפי הטעם)
- בצל ירוק (לא חובה)
לתיבול:
- שמן זית
- מלח
- מיץ לימון
אופן ההכנה לסלט טאבולה עם רימון, חמוציות ופירות העונה:
- תחילה השרו את הבורגול במים פושרים למשך כחצי שעה, או עד לריכוך וסחטו מנוזלים.
- את הפירות חיתכו לקוביות קטנות בגודל שווה, את הירק קצצו דק דק.
- בקערה גדולה ערבבו את הבורגול עם הפירות, הירק, החמוציות וגרגירי הרימון.
- הוסיפו שמן זית ותבלינים וערבבו היטב, תטעמו ותקנו תיבול לפי הטעם.
- ניתן להוסיף לסלט כל פרי שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות