לכבוד שבת קודש
מתכון לפילה דג ברמונדי במילוי שום קונפי וירקות צלויים
מתכון מכובד ויוקרתי של דג ברמונדי ממולא בקונפי וירקות צלויים מתובל בטעם טוב שייתן את המראה המיוחד ביותר והחגיגי לשולחן השבת
- חני לוין
- ג' כסלו התשפ"א
פילה דג ברמונדי במילוי שום קונפי וירקות צלויים צילום: ניסי גולדרייך
מתכון לפילה דג ברמונדי במילוי שום קונפי וירקות צלויים / מאת: ניסי גולדרייך
המצרכים לפילה דג ברמונדי במילוי שום קונפי וירקות צלויים:
- 6 פרוסות רחבות של פילה ברמונדי ללא עור
- 10 שיני שום
- 2 פלפלים אדומים פרוסים לרצועות דקות
- פלפל חריף קטן חתוך לרצועות דקות
- 15 עגבניות שרי חצויות
- צרור בזיליקום קצוץ
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- סילאן
- 2 לימונים סחוטים
- שמן זית איכותי בחומציות נמוכה
אופן ההכנה לפילה דג ברמונדי במילוי שום קונפי וירקות צלויים:
- באמצע הפילה צרו חריץ לעומק באורך של כ5 ס"מ שאותו מלאו בירקות
- סדרו את הדגים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ועליהם סחטו לימון
- חממו מחבת וטגנו בו את השום עם מעט שמן זית עד שנהיה שזוף יפה, העבירו לצלחת
- באותה המחבת צלו את הפלפלים יחד עם מעט מלח גס והוסיפו את העגבניות, המשיכו לצלות לריכוך מלא של הירקות.
- ערבבו את שיני השום יחד עם הפלפלים, הוסיפו את הבזיליקום ותבלו במעט פלפל גרוס
- מלאו את כיסי הדגים שיצרנו במילוי הירקות
- זלפו מעט שמן זית וסילאן ופזרו מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס
- חממו תנור ל200 מעלות והכניסו את הדגים למשך 20 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות