המאכל המרוקאי
מתכון לסלט מטבוחה חריפה בטעם של עוד
ערב שבת לא מפספסים את הסלט האהוב של מטבוחה חריפה ומושלמת בטעם של עוד, בתוספת החלה הטרייה של ליל שבת ועם ניחוחות המאכלים באוויר יעשה לכם את סעודת השבת מוצלחת וטעימה שתשאיר לכם טעם של עוד
- חני לוין
- ג' כסלו התשפ"א
סלט מטבוחה חריפה צילום: יגאל אמדדי
מתכון לסלט מטבוחה חריפה בטעם של עוד
המצרכים לסלט מטבוחה חריפה בטעם של עוד:
- 2 גמבה אדומה
- 4 עגבניות בשלות
- 2 פלפל חריף ירוק או אדום טריים
- חצי ראש שום קלוף
- כחצי כוס שמן
- כ4 כפות רסק עגבניות
- כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן
- פלפל שחור
- כף אבקת מרק
- כמון
- כורכום
אופן ההכנה לסלט מטבוחה חריפה בטעם של עוד:
- חממו מחבת עם שמן וטגנו את הגמבות, הוסיפו את הפלפל חריף, השום והעגבניות והמשיכו לטגן תוך כדי ערבוב
- הוסיפו את הרסק ותבלו, השאירו על האש עד לאידוי של הנוזלים ועד שהמטבוחה מסמיכה.
- הוציאו מהאש ואחסנו בקופסא עד לסעודת שבת
- בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות