תתחילו להכין מרקים
מתכון למרק בטטה טעים ועסיסי במיוחד
התחלנו לטעום טעמו של החורף, לאחר הגשמים המרובים שירדו, ובכדי שתתכוננו היטב, כדאי לכם לנסות את המתכון המוצלח הזה, של מרק בטטה טעים במיוחד, במתיקות מעודנת ועסיסית, שישאיר לכם טעם של עוד
- חני לוין
- כ"א חשון התשפ"א
מרק בטטה טעים ועסיסי במיוחד צילום: נועם זיגדון
מתכון למרק בטטה טעים ועסיסי במיוחד
המצרכים למרק בטטה טעים ועסיסי במיוחד:
- 2 בטטות
- 1 בצל גדול
- 1 תפוח אדמה
- 2 גבעולים עלי כרפס
- 3-4 גזרים
- 3-4 שיני שום
- 1/2 כף מרק עוף
- מעט אגוז מוסקט
- פלפל שחור
- מלח
- שמן
אופן ההכנה למרק בטטה טעים ביותר ועסיסי במיוחד:
- את כל הירקות קילפו וחיתכו לרבעים, כסו במים עם מעט שמן ובשלו עד לריכוך מלא של הירקות.
- תבלו ובשלו עוד 5 דקות נוספות, צננו.
- את הירקות הוציאו מהמרק וטחנו אותם יחד עם כוס אחת מהמרק בעזרת מקל בלנדר או מעבד מזון. הוסיפו בהדרגה את הנוזלים לפי הצורך. עד לקבלת מרקם מרקי סמיך מעט.
- הגישו את המרק חם ופזרו כוסברה לקישוט
בהצלחה רבה
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות