לכבוד שבת קודש
מתכון לפילה ברמונדי בקראסט פיסטוק ובזיליקום
מנת פתיחה חגיגית ועסיסית עם מתכון לפילה ברמונדי בקראסט פיסטוק ובזיליקום שייתן לכם סטייל מיוחד לשולחן השבת וישאיר לכם את הטעם הטוב ביותר
- חני לוין
- י"ט חשון התשפ"א
פילה ברמונדי בקראסט פיסטוק ובזיליקום צילום: ניסי גולדרייך
פילה ברמונדי בקראסט פיסטוק ובזיליקום / מאת: ניסי גולדרייך
המצרכים לפילה ברמונדי בקראסט פיסטוק ובזיליקום:
- 8 מנות פרוסות של פילה ברמונדי עם העור
- 1 כוס פיסטוק לא קלוי
- צרור בזיליקום רק העלים
- 1 שן שום
- 1/2 כוס פירורי לחם
- מלח
- פלפל
- צ'ילי גרוס
- לימון סחוט
- שמן זית איכותי בחומציות נמוכה
- סילאן
אופן ההכנה לפילה ברמונדי בקראסט פיסטוק ובזיליקום:
- את הדגים השרו בלימון סחוט אותם כ10 דקות
- הניחו במיקסר את הפיסטוק, בזיליקום, שום ופירורי לחם וטחנו בפולסים קצרים תבלו במעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
- רפדו תבנית בנייר אפיה, סדרו את הדגים כשהעור כלפי מטה וזלפו מעט שמן זית
- הניחו את תערובת הפיסטוק מעל הדגים כך שהתערובת תכסה את כל הדגים והדקו היטב
- זלפו מעט סילאן על הדגים ותבלו עם עוד מעט במלח גס וצ'ילי גרוס וזלפו שנית עם מעט שמן זית
- חממו תנור ל 200 מעלות והכניסו לאפיה של 20 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות