לכבוד שבת מלכתא
מתכון לקישקע, אגוזים וסולת, מהיר הכנה וטעים בטירוף
רוצים להכין קישקע מקורי ומעניין בטעם נפלא במתכון הזה תוכלו למצוא מגוון מרכיבים שיוסיפו לכם את הטעם לקישקע שיהיה מוצלח יותר
- חני לוין
- י"ח חשון התשפ"א
קישקע, אגוזים וסולת, מהיר הכנה וטעים בטירוף צילום: יגאל אמדדי
מתכון לקישקע, אגוזים וסולת, מהיר הכנה וטעים בטירוף
המצרכים לקישקע אגוזים וסולת:
- 1/2 קילו בשר טחון
- 1.5 כוסות סולת
- 1 כוס קמח
- מעט שמן
- 1 בצל קצוץ
- 1 כוס שקדים מלובנים טחונים גס
- 1/4 כוס סילאן
תבלינים:
- כמון
- פלפל שחור גרוס
- אבקת מרק
- אגוז מוסקט מעט
- בהרט
- מעט הל
אופן הכנה לקישקע אגוזים וסולת:
- ערבבו הכל לעיסה עד לקבלת עיסה רכה מעט, גלגלו לקציצה בתוך נייר אפייה או נייר כסף
- הכניסו את הקציצה לחמים, ושימו לב כי יש הרבה מים בחמין/ הטשולנט כיוון שהקציצה שותה הרבה נוזלים.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות