רק תבחרו
מתכונים לכל סוגי המילויים בעוגות השמרים
תמיד חיפשתם רעיונות חדשים למילויים בעוגת השמרים שלכם? כעת תוכלו להגשים כל חלום, עם המתכונים המוצלחים למילויי עוגות שמרים, במגוון רחב ובטעמים נפלאים
- חני לוין
- ט"ז חשון התשפ"א
עוגת שמרים צילום: Unsplash
מתכונים לכל סוגי המילויים בעוגות השמרים
המצרכים למילוי קינמון:
- 100 ג' חמאה / מחמאה רכה.
- חצי כוס סוכר חום.
- כף קינמון.
אופן ההכנה למילוי קינמון:
- למרוח את החמאה / המחמאה על הבצק לערבב סוכר וקינמון ולפזר.
אפשרויות להוספה:
- אגוזים גרוסים
- שוקולד צ'יפס
מילוי שוקולד חלבה:
- נוטלה / שחר.
- שערות חלבה.
אופן ההכנה מילוי שוקולד חלבה:
- למרוח נוטלה ולפזר שערות חלבה.
מילוי שוקולד וקינמון:
- 100 ג' חמאה/מחמאה רכה.
- חצי כוס א. שוקולד.
- חצי כוס סוכר חום.
- כף קינמון.
אופן ההכנה מילוי שוקולד וקינמון:
- למרוח את החמאה/המחמאה על העלה לערבב את שאר המצרכים ולפזר מעל.
מילוי קקאו:
- 100 ג' חמאה /מחמאה רכה.
- חצי כוס סוכר.
- 2 כפות קקאו.
- כפית קינמון.
אופן ההכנה למילוי קקאו:
- למרוח את החמאה/המחמאה על העלה, לערבב את שאר המצרכים ולפזר מעל.
מילוי חלבה:
- ממרח חלבה.
- חלבה מעוררת.
- תוספת שוקולד צ'יפס.
אופן ההכנה למילוי חלווה:
- למרוח ממרח חלבה, לפזר חלבה, ושוקולד צ'יפס.
מילוי חלבה קינמון:
- ממרח חלבה.
- קינמון.
אופן ההכנה למילוי חלווה קינמון:
- למרוח חלבה ולפזר קינמון.
מילוי פרג – לפזר פרג
מילוי גבינה:
- 750 ג' גבינת טוב טעם מעוררת.
- 150 ג' סוכר (3/4 כוס).
- 3 חלמונים.
- כף אינסטנט וניל.
- כפית תמצית וניל.
- 3 כפות גבינה לבנה.
אופן ההכנה למילוי גבינה:
- לערבב את מצרכי המילוי, ולמרוח על הבצק
בהצלחה רבה.
המתכונים מאת: נעם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות