ארוחת ערב חלבית
מתכון לרביולי גבינות ברוטב סלסה רוזה עם טוויסט מיוחד
מתכון נפלא לארוחת ערב חלבית טעימה עם רביולי גבינות ברוטב סלסה רוזה בתוספת טוויסט מיוחד, שילוב שמנת המתוקה העגבניות והשום המטוגן בתיבול אגוז מוסקט ובתוספת היין הלבן שישדרג לכם את הטעם
- חני לוין
- ט"ז חשון התשפ"א
רביולי גבינות ברוטב סלסה רוזה עם טוויסט מיוחד צילום: יגאל אמדדי
מתכון לרביולי גבינות ברוטב סלסה רוזה עם טוויסט מיוחד
המצרכים:
- חבילת רביולי גבינות
- שמן זית
לרוטב:
- 3 שיני שום קצוצות
- 1 עגבנייה קצוצה
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- מעט מים
- מלח
- פלפל שחור
- אגוז מוסקט
- 2 כפות רסק עגבניות
- 1/4 כוס וודקה או יין לבן
אופן ההכנה:
הכנת הרביולי:
- הרתיחו חב' רביולי גבינות במים ובשלו עד לריכוך, סננו ותבלו בשמן זית.
הכנת הרוטב:
- חממו מחבת עם מעט שמן וטגנו את השום עד להזהבה, הוסיפו את העגבנייה הקצוצה וערבבו עד לריכוך מלא של העגבנייה.
- הוסיפו את השמנת המתוקה, המים, המלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט ורסק עגבניות ערבבו היטב והוסיפו את הוודקה או יין לבן, ערבבו היטב ובשלו על להבה נמוכה עד שהרוטב מסמיך.
- הוסיפו את הרביולי המוכן לרוטב וערבבו היטב. בשלו עוד 10 דקות נוספות, עד שהרוטב מתגבש והרביולי סופג את הרוטב.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות