ללא צורך בהתפחה
סעודה רביעית מעניינת: מתכון ללחמניות שבלול בתיבול חדש ובטעם מקורי
מקפידים על סעודת מלווה מלכה? הפעם במתכון מהיר הכנה (וטעים!) של לחמניות שבלול העשויות מבצק מזונות וללא הצורך בהתפחה. בתיבול חדש ובטעם מקורי, של שילוב פטרוזיליה ושום, שיתנו לכם את התיאבון לסעודה רביעית
לחמניית שבלול בתיבול חדש ובטעם מקורי צילום: ר. פינק
מתכון ללחמניות שבלול בתיבול חדש ובטעם מקורי
המצרכים ללחמניות שבלול בתיבול חדש ובטעם מקורי:
לבצק:
- 1 ק"ג קמח
- 2.5 כוסות חלב פושר (ניתן להמיר במיץ תפוזים או במים)
- מעט מלח
- 1/2 כוס שמן
- 3 כפות שמרים יבשים.
למילוי ולציפוי:
- 1 חב' פטרוזיליה (ללא הגבעול הגדול)
- 7 שיני שום
- 1/4 כוס שמן
- 1/2 כפית מלח
אופן ההכנה ללחמניות שבלול בתיבול חדש ובטעם מקורי:
לבצק:
- ערבבו את כל המצרכים ולושו עד לקבלת בצק אחיד.
המילוי והציפוי:
- הכניסו את כל המצרכים למעבד מזון וטחנו היטב במשך 3 דקות
הכנת הלחמניות:
- רדדו כדור בצק קטן על משטח משומן ומרחו מעליו מתערובת המילוי.
- גלגלו לצורת רולדה, כך שנוצר לכם פס ארוך. כעת גלגלו לצורת שבלול הברישו את המלית ופזרו מעט שומשום.
- מילוי הבצק. קרדיט: ר. פינק
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 30 דקות או עד להזהבה.
- בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: ר. פינק
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות