ממתק ביתי
כך תעשו אותו מקצועי ומדויק: מתכון לקרמבו משולב בשני טעמים • צפו
אוהבים קרמבו ביתי אך לא בדיוק הבנתם איך עושים את זה? בסרטון ההדרכה תבינו היטב ותוכלו ליצור אותו באופן המושלם והמדויק ביותר, לא תאמינו שזה הקרמבו שלכם • צפו בסרטון ההדרכה
קרמבו ביתי צילום: רותיז
הדרכה לקרמבו ביתי קרדיט - רותיז
הדרכה לקרמבו ביתי. קרדיט: רותיז
מתכון לקרמבו משולב בשני טעמים
המצרכים:
לעוגיות:
- 250 גרם קמח (כוס + כף)
- 150 גרם נטורינה קרה חתוכה לקוביות
- 2 כפות גדושות פודינג וניל
- 50 גרם אבקת סוכר (חצי כוס)
- 1 ביצה
לקרם:
- 3 חלבונים
- 200 גרם סוכר (1 כוס)
- 2 כפות קפה נמס
- 2 כפות תמצית וניל איכותית
לציפוי:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 3 כפות שמן
אופן ההכנה:
הכנת העוגיות:
- למעבד מזון הכניסו קמח, נטורינה, פודינג ואבקת סוכר וערבבו היטב עד לקבלת פירורים כמו חול, הוסיפו ביצה והמשיכו לעבד עד לקבלת בצק נעים
- הניחו את הבצק על נייר אפייה ומעליו נייר אפיה נוסף כך שהבצק יהיה בין 2 ניירות אפיה, רדדו את הבצק והוציאו את נייר האפיה העליון, קרצו עיגולים והניכו על תבנית את נייר האפיה עם עיגולי הבצק.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ10 דקות, הוציאו וקררו את העוגיות.
הכנת הקרם:
- בבן מארי המיסו חלבונים וסוכר במשך 10 דקות עד להמסה מלאה
- העבירו להקצפה למשך 10 דקות עד לקבלת קצף נעים.
- הוסיפו תמצית וניל והמשיכו להקציף, חלקו את כמות הקצף ל2
- חצי אחד הכניסו לשקית זילוף, ולחצי השני הוסיפו קפה נמס, הקציפו והעבירו לשקית זילוף נוספת.
- אחדו את 2 השקיות לשקית זילוף אחת עם צנטר חלק עגול (לא חובה)
הכנת הציפוי:
- זלפו צורת קרמבו על העוגיות והקפיאו לשעה וחצי לפחות
- המיסו את השוקולד וערבבו לתוכו את השמן
- הטבילו את הקרמבו בשוקולד או שפכו מעליו
- הכניסו למקפיא עד 10 דקות לפני ההגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: רותיז
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות