תתענגו על הטעם: מתכון לפאי שוקולד עם ברס בוטנים מוזהבים
המתכון המוצלח שיתן לכם את המענה לעוגת פאי מבצק פריך ובמילוי שוקולד, טעימה ומרשימה ובציפוי שוקולד ושבבי וופל או ברס בוטנים מוזהבים הנותנים טעם ויופי מיוחד
פאי שוקולד עם ברס בוטנים מוזהבים צילום: הקולינריום
מתכון לפאי שוקולד עם ברס בוטנים מוזהבים
המצרכים לפאי שוקולד עם ברס בוטנים מוזהבים:
לבצק פריך:
- 50 גר' מרגרינה
- 50 גר' אבקת סוכר
- ביצה אחת
- 150 גר' קמח (כוס חד פעמי גדושה)
למלית השוקולד:
- 4 ביצים
- חצי כוס סוכר
- 150 גר' שוקולד מריר
- חצי כוס שמן
לציפוי השוקולד:
- 200 גר' שוקולד מריר
- 150 גר' קצפת צמחית
אופן ההכנה לפאי שוקולד עם ברס בוטנים מוזהבים:
הכנת הבצק:
- במעבד מזון או בידיים, לושו היטב את כל החומרים לבצק.
- עטפו את הבצק בניילון נצמד והכניסו למקרר למשך שעה.
- לאחר כשעה בקירור, רדדו את הבצק לעובי של חצי ס"מ ושטחו לרינג.
הכנת מלית השוקולד:
- המיסו את השוקולד עם השמן עד להמסה מלאה.
- הקציפו את הביצים כשהן שלמות יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
- קבלו בעדינו את הקצפת עם השוקולד ומלאו בתבנית.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 למשך כ 20 דקות
- העוגה נשארת קצת רטובה ושוקולדית
הכנת ציפוי השוקולד:
- המיסו יחד את השוקולד מריר והקצפת צמחית וצקו מעל העוגה המוכנה.
- צבעו בזהב שבבי וופל או ברס בוטנים, וקשטו את פאי השוקולד.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: בי"ס הקולינריום - בית ספר חוויתי ללימודי קולינריה מקצועית
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות