לכבוד שבת קודש
מוצלח ביותר: מתכון לדג דניס בתנור בתיבול עסיסי וטעים
מכינים דגים לכבוד שבת זה הזמן לנסות את המתכון המוצלח הזה של דגי הדניס הממולאים בלימון שנותן את הטעם המיוחד לדג, עם רוטב עסיסי וטעים שלא תוכלו לסרב לכזאת מנה
- חני לוין
- ד' חשון התשפ"א
דג דניס בתנור צילום: יגאל אמדדי
מתכון לדג דניס בתנור
מצרכים לדג דניס בתנור:
• דג דניס כמספר הסועדים
• לימון טרי פרוס לפרוסות דקות
• קצת רוזמרין יבש
• כוסברה טרייה קוצצה
המצרכים לרוטב לדג דניס בתנור:
• חצי כוס שמן
• חצי כפית פלפל שחור גרוס
• כף אבקת מרק
• חצי כפית כמון
• חצי כפית כורכום
• מיץ מלימון שלם סחוט
אופן ההכנה לדג דניס בתנור:
1. הכניסו לקערה את כל המצרכים לרוטב וערבבו היטב.
2. את הדגים שטפו היטב והטבילו כל דג מכל הכיוונים ע"י שמעסים את הדג מכל הכיוונים
3. מלאו את בטן הדג בלימונים וברוזמרין, והניחו בתבנית מרופדת בנייר אפיה, פזרו מעל את הקוסברה הקצוצה
4. והכניסו לתנור בחום 220 מעלות למשך כ26 דק׳
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי שף ויועץ קולינרי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות