רוצים לקבל את כל עדכוני החדשות הכי חמים?

ב' אדר התשפ"ה
02.03.2025
טעם מיוחד

עוגה מהחלומות: מתכון לבראוניז קרמו קפה ושוברי לוז מסוכר

מתכון מוצלח במיוחד לבראוניז מהחלומות, בטעם מיוחד עם קרמו קפה ובתוספת מתכון להכנת אגוזי לוז מסוכרים ומושלמים לפיזור מעל הבראוניז, נסו ותתענגו על כל ביס

00:00
00:00
האזינו לכתבה
colbass.com
עוגה מהחלומות: מתכון לבראוניז קרמו קפה ושוברי לוז מסוכר
בראוניז קרמו קפה ושוברי לוז מסוכר צילום: בי"ס הקולינריום

• 300 ג' שוקולד

• 100 ג' חמאה

• 5 ביצים

• 1 כוס סוכר

• 1 כוס ח"פ קמח

• 200 מ"ל חלב/ חלב סויה

• 300 מ"ל שמנת מתוקה/ קצפת פרווה

• 2 כפיות קפה מגורען

• 5 חלמונים

• 30 גר' סוכר

• 350 גר' שוקולד מריר קצוץ

• 1 כוס סוכר

• 1/4 כוס מים

• 300 גר' אגוזי לוז

1. המיסו את השוקולד עם החמאה במיקרוגל או בבן מרי.

2. הקציפו 5 ביצים + 1 כוס סוכר.

3. ערבבו את השוקולד עם הביצים והוסיפו 1 כוס קמח.

4. שטחו את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה [תבנית ח"פ בינונית (אחת לפני הענקית) ].

5. הכניסו לתנור בחום 180 מעלות למשך 20 דקות, הוציאו וצננו.

1. הרתיחו בסיר חלב, שמנת וקפה.

2. ערבבו בקערה חלמונים + סוכר. וכאשר החלב הגיע לטמפרטורה של החלמונים הוסיפו את החלמונים עם הסוכר לסיר

3. בשלו תוך בחישה עד שהתערובת מסמיכה. בכדי שהביצים לא יתבשלו

4. בקערה נפרדת הכניסו את השוקולד המריר וסננו את התערובת לתוך הקערה, טחנו היטב בעזרת בלנדר מוט, וצננו.

5. לאחר שהקרמו התקרר צקו מעל בסיס הבראוניז.

1. הרתיחו בסיר עם תחתית עבה את הסוכר והמים, והביאו לרתיחה, הוסיפו 300 גר' אגוזי לוז.

2. ערבבו היטב להתגבשות הסוכר (חוזר למצב של סוכר גבישי) והמשיכו לערבב להמסה עד שהסוכר נהיה מקורמל

3. העבירו לנייר אפייה, קררו וטחנו גס.

4. פזרו בנדיבות מעל הקרמו. והכניסו להקפאה.

חתכו לריבועים או מעוינים והגישו קר בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: בי"ס הקולינריום - בית ספר חוויתי ללימודי קולינריה מקצועית

מתכון בראוניז קפה לוז אגוזים קינוח

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות (1)

הוסיפו תגובה
1.
טעות | 17/06/24 15:58