חלבית ומושלמת: מתכון לקרמשניט של אלופים
מחפשים מתכון מושלם לעוגה חלבית ואהובה על כולם, מתכון לקרמשניט של אלופים בטעם מיוחד, כולם יתענגו על הקרם הטעים שלה עם שילוב בצק העלים, לא יפסיקו להחמיא לכם
- חני לוין
- ב' חשון התשפ"א
מתכון לקרמשניט מהמסעדות / מאת: יפית שלג חג'ג'
המצרכים לקרמשניט:
• בצק עלים
• 2 שמנת מתוקה
• 5-6 כפות פודינג ווניל
• 2 כוסות חלב
• 4 כפות אבקת פטיסייר (קונים בחנויות המתמחות או בסופר)
• אבקת סוכר לפיזור מלמעלה
אופן הכנת הקרמשניט:
1. חממו סיר עם חלב והוסיפו את אבקת הפטיסייר ערבבו כל הזמן עד לקבלת סמיכות. צננו ועטפו בניילון נצמד והכניסו למקרר.
2. רדדו את בצק העלים וחתכו למלבנים קטנים, הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 למשך 15 דקות עד להזהבה. הוציאו מהתנור וצננו.
3. הקציפו את השמנת המתוקה והוסיפו את הפודינג ואת קרם הפטסייר הנמצא בקירור, הקציפו עד לקבלת קצף יציב.
4. סמוך להגשה: את מלבני בצק העלים האפוים והמוכנים חתכו באמצע לרוחב המלבן כך שיווצר לכם מקום למילוי בן שכבות העלים.
5. מלאו את המלבנים בקצפת ופזרו מלמעלה את אבקת הסוכר
טיפ: את המלבנים שמרו בקופסא אטומה בקירור ואת הקצפת בשקית זילוף במקרר והרכיבו אותם רק בזמן ההגשה, ופזרו אבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון
הא(ע)רה: את אבקת הפטיסייר לא חייב לבשל להסמכה ולקרר אפשר רק לערבב היטב עם החלב וישר להקציף עם השמנת המתוקה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות