בטעם עשיר
עוגיות קריספיות במיוחד: מבצק פילאס תורכי במילוי אגוזים וחלווה
מתכון נפלא לאוהבים לגוון עם עוגיות, הפעם מבצק פילאס תורכי וקריספי שלא תפסיקו לזלול, עם מילוי מקורי של אגוזי מלך גרוסים, חלווה ושוקולד, עם אבקת הסוכר מעל העוגיות האלה טעימווות
- חני לוין
- כ"ו תשרי התשפ"א
עוגיות מבצק פילאס צילום: דבורה מהדיזדה
עוגיות מממולאות מבצק פילאס תורכי
המצרכים:
בצק פילאס תורכי
ממרח שוקולד אהוב
אגוזי מלך גרוסים
חלווה
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
פרסו על משטח את הבצק, ומרחו מעליו את השוקולד, פזרו אגוזים וחלווה, וגלגלו לרולדה.
הכינו כך 7-8 רולדות והכניסו לתנור על 180 מעלות, עד להזהבה. חתכו את הרולדה לחלקים קטנים בגודל עוגיית תמרים
פזרו אבקת סוכר ובתאבון
מאת: דבורה מהדיזדה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות