ארוחת ערב מהירה וטעימה
לא תאמינו איזו מקוריות: חצ'פורי בשתי דקות הכנה
רוצים להכין את המאכל האהוב הזה לארוחת ערב, אך אין לכם זמן להכנת בצק ולבלאגן? המתכון הזה הוא קל ומהיר הכנה של חצ'פורי, מזכיר מאוד את הטעם המקורי
- חני לוין
- כ"ה תשרי התשפ"א
חצ'פורי מהיר צילום: אפרת יעקב
חצ'פורי
המצרכים:
1 פיתה
גבינה צהובה
גבינה מלוחה
1 ביצה
שמן זית
שומשום
אופן ההכנה:
צרו חור בצד העליון של הפיתה, בעזרת צנטר עם עיגול גדול.
הכניסו בתוך הפיתה גבינה צהובה וגבינה מלוחה.
הכניסו ביצה בזהירות לתוך החור בפיתה, כך שרק החלמון מציץ מחור הפיתה.
מרחו סביב הפיתה שמן זית ופזרו שומשום.
הכניסו לתנור על חום 180° עד שהביצה מתבשלת. והפיתה נהיית קרנצ'ית
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אפרת יעקב
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות