עצרו הכול
רוסטביף: בשר אנטריקוט ברוטב רימונים
מתכון מוצלח לבשר רך וטעים בתיבול של חרדל ודבש, מתובלים בתבלין פילדלפיה וגבעול רוזמרין עם רוטב הרימונים הנשפך מעליו הנותן את הטעם המושלם למנת אנטריקוט מוצלחת ואלופה
- חני לוין
- כ' תשרי התשפ"א
אנטריקוט ברוטב רימונים צילום: ניסי גולדרייך
רוסטביף / מאת: ניסי גולדרייך
מרכיבים:
כ 2 קילו נתח אנטריקוט
כף חרדל דיז'ון
3 כפות דבש
כף תבלין פילדלפיה
מלח גס
פלפל שחור גרוס
גבעול רוזמרין
שמן זית
להגשה:
רוטב רימונים
אופן ההכנה:
צרבו היטב את הבקר מכל הכיוונים עם שמן זית העבירו לתבנית פיירקס ומרחו מעל בתנועת עיסוי עם חרדל ודבש ותבלו עם שאר המרכיבים.
חממו תנור ל 250 מעלות והכניסו לתנור בחלק התחתון למשך רבע שעה, הורידו את חום התנור ל180 מעלות והמשיכו לאפות עוד כשעה ורבע.
הוציאו מהתנור וכסו בנייר אלומיניום, קררו את הבשר במשך חצי שעה בחוץ ואז פרסו למנות והגישו.
מומלץ לפרוס אחרי לילה בקירור ולחמם לא ישירות על הפלטה.
בהצלחה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות