טעימה ומזינה
ללא גלוטן: פשטידת תפוחי אדמה ופטריות משביעה
לקראת היום הקדוש המתכון הטעים של פשטידת תפוחי אדמה ופטריות, מתאימה לסעודה מפסקת או לארוחת הצהריים בערב יוהכ"פ
- חני לוין
- ט' תשרי התשפ"א

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות צילום: אפרת סיאצ'י
פשטידת תפוחי אדמה ופטריות
מצרכים:
2 בצלים בינוניים - גדולים קצוצים
3 תפוחי אדמה בינוניים - גדולים רכים (שבושלו במים חמים)
2 קופסאות פטריות שמפיניון או פטריות טריות חתוכות
3 ביצים
כפית מלאה אבקת מרק
כפית מלח
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
טגנו בצל במחבת עד להזהבה. הוסיפו את הפטריות ובשלו מספר דקות. העבירו לקערה וצננו.
חממו תנור על -180 מעלות.
חתכו את תפוחי האדמה הרכים לקוביות קטנות והעבירו לקערה עם הבצל והפטריות.
הוסיפו את הביצים, תבלו בתבלינים וערבבו היטב
צקו את התערובת לתבנית והכניסו לתנור כ-40 דקות.
מאת: אפרת סיאצ'י
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

תגובות (22)
1.
25/06/20 22:29
25/06/20 23:07
0
0
25/06/20 23:31
0
0
25/06/20 23:45
0
0
26/06/20 00:55
0
0
26/06/20 09:42
0
0
2.
25/06/20 22:44
3.
25/06/20 22:59
4.
25/06/20 23:12
26/06/20 11:02
0
0
5.
25/06/20 23:30
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות