טעימה ומזינה
ללא גלוטן: פשטידת תפוחי אדמה ופטריות משביעה
לקראת היום הקדוש המתכון הטעים של פשטידת תפוחי אדמה ופטריות, מתאימה לסעודה מפסקת או לארוחת הצהריים בערב יוהכ"פ
- חני לוין
- ט' תשרי התשפ"א
פשטידת תפוחי אדמה ופטריות צילום: אפרת סיאצ'י
פשטידת תפוחי אדמה ופטריות
מצרכים:
2 בצלים בינוניים - גדולים קצוצים
3 תפוחי אדמה בינוניים - גדולים רכים (שבושלו במים חמים)
2 קופסאות פטריות שמפיניון או פטריות טריות חתוכות
3 ביצים
כפית מלאה אבקת מרק
כפית מלח
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
טגנו בצל במחבת עד להזהבה. הוסיפו את הפטריות ובשלו מספר דקות. העבירו לקערה וצננו.
חממו תנור על -180 מעלות.
חתכו את תפוחי האדמה הרכים לקוביות קטנות והעבירו לקערה עם הבצל והפטריות.
הוסיפו את הביצים, תבלו בתבלינים וערבבו היטב
צקו את התערובת לתבנית והכניסו לתנור כ-40 דקות.
מאת: אפרת סיאצ'י
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות