כ"ד כסלו התשפ"ה
25.12.2024
טעימה ומזינה

ללא גלוטן: פשטידת תפוחי אדמה ופטריות משביעה

לקראת היום הקדוש המתכון הטעים של פשטידת תפוחי אדמה ופטריות, מתאימה לסעודה מפסקת או לארוחת הצהריים בערב יוהכ"פ

ללא גלוטן: פשטידת תפוחי אדמה ופטריות משביעה
פשטידת תפוחי אדמה ופטריות צילום: אפרת סיאצ'י

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

מצרכים:

2 בצלים בינוניים - גדולים קצוצים

3 תפוחי אדמה בינוניים - גדולים רכים (שבושלו במים חמים)

2 קופסאות פטריות שמפיניון או פטריות טריות חתוכות

3 ביצים

כפית מלאה אבקת מרק

כפית מלח

מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:

טגנו בצל במחבת עד להזהבה. הוסיפו את הפטריות ובשלו מספר דקות. העבירו לקערה וצננו.

חממו תנור על -180 מעלות.

חתכו את תפוחי האדמה הרכים לקוביות קטנות והעבירו לקערה עם הבצל והפטריות.

הוסיפו את הביצים, תבלו בתבלינים וערבבו היטב

צקו את התערובת לתבנית והכניסו לתנור כ-40 דקות.

מאת: אפרת סיאצ'י

מתכון פשטידה פטריות תפוחי אדמה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}