רוצים לקבל את כל עדכוני החדשות הכי חמים?

ה' אדר התשפ"ה
05.03.2025
טעימה ומזינה

ללא גלוטן: פשטידת תפוחי אדמה ופטריות משביעה

לקראת היום הקדוש המתכון הטעים של פשטידת תפוחי אדמה ופטריות, מתאימה לסעודה מפסקת או לארוחת הצהריים בערב יוהכ"פ

ללא גלוטן: פשטידת תפוחי אדמה ופטריות משביעה
פשטידת תפוחי אדמה ופטריות צילום: אפרת סיאצ'י

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

מצרכים:

2 בצלים בינוניים - גדולים קצוצים

3 תפוחי אדמה בינוניים - גדולים רכים (שבושלו במים חמים)

2 קופסאות פטריות שמפיניון או פטריות טריות חתוכות

3 ביצים

כפית מלאה אבקת מרק

כפית מלח

מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:

טגנו בצל במחבת עד להזהבה. הוסיפו את הפטריות ובשלו מספר דקות. העבירו לקערה וצננו.

חממו תנור על -180 מעלות.

חתכו את תפוחי האדמה הרכים לקוביות קטנות והעבירו לקערה עם הבצל והפטריות.

הוסיפו את הביצים, תבלו בתבלינים וערבבו היטב

צקו את התערובת לתבנית והכניסו לתנור כ-40 דקות.

מאת: אפרת סיאצ'י

מתכון פשטידה פטריות תפוחי אדמה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art
להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות (22)

הוסיפו תגובה
1.
25/06/20 22:29
25/06/20 23:07
25/06/20 23:31
25/06/20 23:45
26/06/20 00:55
26/06/20 09:42
2.
25/06/20 22:44
3.
25/06/20 22:59
4.
25/06/20 23:12
26/06/20 11:02
5.
25/06/20 23:30