מעדן השבוע: פטריה ממולאת בגזר, בצל וגמבה מוקרמים
המנה המושלמת לארוחה חגיגית: פטריה ממולאת בגזר, בצל וגמבה מוקרמים. השילוב המנצח של הקפצת הירקות עם ההקרמה מלמעלה נותן טעם מיוחד של מתכון טעים ועסיסי
- חני לוין
- ו' תשרי התשפ"א
פטריות ממולאות
מרכיבים
20 פטריות עם ראש גדול
2 גזרים
1 גמבה אדומה
1 בצל
50 גר' גבינת מוצרלה מגורדת
100 גר' גבינה צהובה מגורדת
50 גר' גבינת גאודה
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט פפריקה
שמן
הוראות הכנה:
חתכו את הגזרים, הבצל והגמבה האדומה לרצועות בינוניות ודקות.
חממו מחבת והוסיפו את השמן, ברגע שהשמן רותח הוסיפו את רצועות הבצל, הגזרים והגמבה.
הוסיפו מלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם וטגנו עד להזהבה. ערבבו כל הזמן, הוציאו לקערה בכדי שהתקרר.
הפרידו את ראש הפטריות מהרגל, פיתחו את הפטרייה והוציאו ממנה מעט בכדי שיהיה מקום למילוי
הכניסו לכל פטרייה מהגזרים והבצל שטוגנו קודם.
הכינו את הגבינות:
ערבבו את כל הגבינות יחד והניחו בכמות נדיבה מעל מילוי הגזרים והבצל שבפטרייה
הכניסו לתנור על חום של 180 מעלות למשך 25 דקות עד להשחמה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות