קל ומהיר הכנה
פותחים את הצום: מרק צח וקליל עם אטריות וגזר
מתכון קליל לפתיחת הצום: מרק צח עם אטריות וגזר, שייתן לכם את האפשרות לשבוע אך מבלי להעמיס על עצמכם יתר על המידה, הוא קל להכנה, מהיר, ותוכלו להכין אותו סמוך לצאת הצום
- חני לוין
- ג' תשרי התשפ"א
מרק צח עם אטריות וגזר צילום: אפרת סיאצ'י
מרק צח וקליל עם אטריות
מצרכים:
6 כוסות מים רותחים
חצי כוס דחוסה עלי פטרוזיליה
2 שיני שום קצוצות
1 בצל קטן-בינוני קצוץ
1 גזר גדול קלוף חתוך לקוביות קטנטנות
2 כוסות אטריות דקות
כף אבקת מרק
רבע כפית כורכום
כפית מלח
מעט פלפל שחור
אופן הכנה:
חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה, הוסיפו את הגזר והשום ובשלו תוך כדי ערבוב עוד כ3 דקות,
הכניסו את אבקת המרק, הכורכום, מלח ופלפל שחור, הוסיפו את המים הרותחים וערבבו עד לרתיחה, הוסיפו את האטריות ועלי הפטרוזיליה וערבבו היטב, הנמיכו את האש ובשלו עם סיר מכוסה במשך רשע שעה עד לבישול מלא של האטריות
מאת: אפרת סיאצ'י
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות