הקינוח האהוב
מתכון קל ומהיר: וופל בלגי בטעם הביתי
הקינוח האולטימטיבי לארוחה חלבית ומתוקה שאף אחד לא יתנגד להתענג עליה, מתכון לוופל בלגי המקורי, רק תשיגו את המכשיר ויש לכם ארוחה מושלמת וטעימה במתכון ביתי ומנצח
- חני לוין
- ב' תשרי התשפ"א
וופל בלגי צילום: pixabay
ווופל בלגי
המצרכים:
10 גרם חמאה
5 ביצים
כוס ו- 3/4 קמח
כוס סוכר
1 סוכר ווניל
חצי אבקת אפיה
3/4 כוס חלב
אופן ההכנה:
המיסו את החמאה במיקרוגל,
הכניסו את כל החומרים למיקסר והוסיפו את החמאה, הקציפו היטב במשך חמש דקות.
שמנו את מכשיר הוופל בלגי, ושפכו עד לחצי מגובה המכשיר, סגרו את המכשיר והמתינו בין 2 ל 3 דקות, פתחו את הוופל והוציאו בזהירות.
הניחו על צלחת זכוכית.
שפכו מעל סירופ מייפל, שוקולד, מקופלת, פקאנים, ריבת חלב. והגישו לצד קצפת וכדור גלידה.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות