חגיגית ומוצלחת
מנה עיקרית לערב החג: עוף בתנור עם אננס ותפוחי אדמה
עוף בתנור עם אננס, תפוחי אדמה ופלפל אדום הוא מתכון נפלא עבור מנה עיקרית מעולה וחגיגית לערב החג או לשבת, נסו אותו ותתענגו על הטעם המיוחד של מתיקות מעודנת
- חני לוין
- כ"ח אלול התש"פ
עוף באננס ותפוחי אדמה בתנור צילום: אפרת סיאצ'י
עוף עם אננס ותפוחי אדמה בתנור
המצרכים:
10 חתיכות עוף לפי הטעם (שוקיים, ירכיים, כנפיים)
3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים לקוביות
פלפל אדום (גמבה) חתוך בינוני
8 פרוסות אננס מקופסת שימורים (280 גרם מסונן, בלי הנוזלים)
תיבול: כף שמן זית, 2 כפות מלאות סילאן, כף רוטב סויה, 3 שיני שום כתושות, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה:
ערבבו את כל חומרי הרוטב בקערית ורפדו את תבנית התנור בנייר אפיה.
הניחו את חלקי העוף, תפוחי אדמה, גמבה ואננס על נייר האפיה ותבלו בצורה אחידה.
הכניסו לתנור שחומם מראש על- 180 מעלות למשך שעה וחצי עד שעתיים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מאת: אפרת סיאצ'י
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות