ארוחת צהרים עם פירה מקורי וקוביות בטטה
צהרים עם פירה משודרג בטעם מיוחד של תפוחי אדמה עם בצל מטוגן וקוביות בטטה הנותנים מראה חדש ומקורי יותר, הוא משתלב עם כל תוספת שתבחרו והילדים יתלהבו מהחידוש
- חני לוין
- כ"ד אלול התש"פ
פירה עם קוביות בטטה בתיבול מעניין ובטעם מיוחד
המצרכים:
3 תפוחי אדמה
1 בטטה בינונית (ניתן להמיר בגזר)
חצי בצל קצוץ
גבעול בצל ירוק קצוץ (לא חובה)
כפית אבקת מרק
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
קלפו את תפוחי האדמה והבטטה, והכניסו לסיר עם מים. הניחו על הגז והביאו לרתיחה. לאחר הרתיחה הנמיכו את האש ובשלו כשעה עד לבישול מלא.
הוציאו את הבטטה מהסיר, חתכו אותה לקוביות ותבלו עם קצת מלח.
שפכו 1/3 מהמים שבסיר, הוסיפו מלח ופלפל שחור לפי הטעם ורסקו את תפוחי האדמה.
חממו מחבת והוסיפו מעט שמן. טגנו את חצי הבצל כ-2 דקות עד לריכוך, הוסיפו לטיגון את הבצל הירוק ואבקת המרק וטגנו עוד דקה. הוציאו מהאש וערבבו עם הפירה המוכן. הוסיפו גם את קוביות הבטטה וערבבו בעדינות
הגישו עם נקניקיות או כל תוספת שתבחרו
בתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות