שולחן החג משודרג עם טפרברג
יקב טפרברג חוגג 150 שנים להיווסדו ומציג לקראת חגי תשרי שלושה יינות מובחרים שמשדרגים כל שולחן חג לאירוע מושלם • סודות יצירת יין משובח נשמרים באדיקות במשפחת טפרברג, כבר חמישה דורות, מאז 1870 • קבלו המלצות מיוחדות לחג
- כתבה מקודמת
- י"ז אלול התש"פ
יקב טפרברג הינו היקב המשפחתי הראשון שהוקם בארץ ישראל וזכה להפוך ליקב חדשני איתן ומשגשג המשמר מורשת יין עתיקה שהגיעה לכדי אומנות.
לקראת חגי תשרי מציע יקב טפרברג את היינות הבאים:
שם היין : אינספייר פמיטאז 2019
הרכב זני:
50% דבוקי
30% גוורצטרמינר
20% סוביניון בלאן
תיאור היין:
הבלנד הלבן הזה הינו שילוב ייחודי בין זנים שונים המתאחדים לכדי יין שלם והרמוני.
הזן המוביל ביין זה הינו זן הדבוקי, זן עתיק ומסורתי בארץ המעניק אף עשיר התורם עם הזנים האחרים ניחוחות פרחוניות ופירותיות בשילוב תיבוליות מאופקת. היין מאופיין במרקם רך ונעים, יש בו שילוב עסיסי בין מתיקות פרי לחמיצות עדינה ומהנה
אינספייר פמיטאז • קרדיט: יח"צ
שם היין : שרדונה אסנס 2019
הרכב זני: 100% ענבי שרדונה
תיאור היין: צבע היין צהבהב עדין וצלול, ליין בוקה עשיר המלווה בארומות נקיות של פרי טרופי, אננס, הדרים בשילוב עם חמאה ועץ אלון אלגנטי.
בפה, היין פירותי, מאוזן ,בעל חמיצות עדינה וגוף בינוי - מלא עם סיומת עגולה, מהנה וארוכהי
הצעת הגשה: בטמפרטורה של 14 מעלות עם דגים מבושלים או מנות עוף עשירות.
שרדונה אסנס • קרדיט: יח"צ
שם היין: מלבק אסנס 2016
הרכב זני: 100% ענבי מלבק
תיאור היין: היין בעל צבע מלא עוצמתי ועמוק, באף עולות ארומות מורכבות ועשירות של פירות אדומים בשלים, נגיעות טבק ושוקולד ובשר ועץ אלון צרפתי.
בפה, היין רך, בעל גוף מלא, טנינים בשלים, איזון וסיומת ארוכה וטובה.
הצעת הגשה: בטמפרטורה של 18 מעלות עם נתח אנטריקוט.
מלבק אסנס • קרדיט: יח"צ
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות