קלי קלות
ארוחת הצהרים במהירות, ללא עבודה ועם שני מצרכים בלבד: עוף בטעם מיוחד
ממהרים? עסוקים ואין זמן להעמיד אוכל? את העוף הזה מעמידים על האש ב-2 דקות בדיוק, ותתפלאו לשמוע, אין צורך בתבלינים בכלל. הוא יוצא מושלם וטעים במיוחד
כנפיים של עוף צילום: pexels
עוף ב2 דקות הכנה
המצרכים:
עוף חתוך לפי כרעיים, כנפיים וכו'
בצל
אופן ההכנה:
חממו סיר עם שמן, כאשר השמן חם הכניסו את הבצל הקצוץ והמתינו עד להשחמה. הוסיפו את העוף והעבירו לאש קטנה. כסו את הסיר ובשלו כשעה וחצי. כדאי להפוך את העוף, בכל חצי שעה בכדי שכל בצדדים יקבלו צבע וטעם מיוחד. (אין צורך בהוספת מלח או מים כיוון שהעוף מוציא מלח מעצמו ומים)
לאחר שעה וחצי הוציאו מהאש והגישו עם אורז או פסטה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות