ארוחה משודרגת: צהריים עם פסטה ברוטב אדום בטעם חדש
לפעמים מתחשק לך לגוון עם הפסטה ולשנות קצת מהמתכון הקבוע שלך הנה לך מתכון מיוחד וטעים עם שדרוג מושלם של זיתים עם עגבניות ברוטב אדום עסיסי
- חני לוין
- ו' אלול התש"פ
פסטה ברוטב אדום עם זיתים
המצרכים:
1 חב' פסטה
זיתים שחורים טבעות
1 עגבנייה חתוכה לקוביות בינוניות
חצי בצל קצוץ
2 כפות רסק עגבניות
כוסברה קצוצה
מלח
פלפל שחור
פפריקה
3/4 כוס מים
אופן ההכנה:
הרתיחו מים בסיר על האש, הוסיפו את הפסטה וכף מלח וערבבו,
כאשר הפסטה מוכנה הוציאו מהאש וסננו את המים. הניחו בצד.
בסיר ניפרד, הרתיחו שמן והוסיפו את הבצל הקצוץ, כאשר הבצל משחים, הוסיפו את המים, מלח, פלפל שחור, פפריקה, רסק עגבניות, מעט כוסברה קצוצה ועגבנייה חתוכה, ערבבו היטב והביאו לרתיחה, לאח"מ העבירו לאש קטנה ובשלו כ5 דקות (לאוהבים עגבנייה רכה יותר, ניתן לבשל יותר זמן עד להתרככות)
הוציאו מהאש וערבבו עם הפסטה.
הגישו בצלחת ופזרו מעל מעט כוסברה קצוצה וזיתים לקישוט.
בתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות