עוגת הגבינה הגבוהה והמרשימה שתצליחו להכין
קבלו את עוגת הגבינה המיוחדת הזו שתצליח לצאת גבוהה ומדהימה, כשהיא תצא מהתנור אתם לא תאמינו שזו העוגה שלכם • טעימה ומרשימה, ואם תוסיפו לה קישוטים מלמעלה תוכלו להפתיע איתה בכל יום הולדת או אירוע חגיגי
עוגת גבינה גבוהה במיוחד
המצרכים:
תבנית קוטר 24
7 ביצים גדולות
2 כוסות סוכר
1 סוכר ניל
750 גר' גבינה לבנה 5% או 9%
2 שמנת חמוצה ( רק שמנת חמוצה חובה)
4 כפות גדושות קורנפלור
3 כפות פודינג וניל
אופן ההכנה:
הקציפו את החלבונים עם כוס סוכר לקצץ נוקשה
בקערה נפרדת הקציפו את השמנת החמוצה, הגבינה, הסוכר וניל, כוס סוכר, חלמונים הורידו במהירות והוסיפו את הפודינג והקורנפלור.
אחדו את החלבונים עם הבלילה של הגבינה, בתנועות קיפול, בעזרת מרית, לא לערבב חזק בכדי שלא ישבר הקצף.
חממו תנור ל200 מעלות והניחו בתחתית התנור תבנית מים רותחים,
רפדו את התבנית העגולה בנייר אפיה, גזרו בצורה עגולה, ובצדדים רססו בתרסיס שמן
שפכו לתבנית את הבלילה, הכניסו לתנור על רשת (הניחו בשלב השני של התנור מלמטה) ואפו כ20 דקות עד להשחמה בחלק העליון אם יש צורך השאירו את העוגה עוד כמה דקות עד להשחמה,
הורידו את החום ל160 מעלות וכסו בנייר כסף(בכדי שלא תיסדק העוגה) אפו עוד כשעה.
השאירו בנור מכובה לעוד שעה, שהעוגה מתקררת, הכניסו למקרר לכמה שעות עד שמתקררת ממש ורק לאח"מ חלצו אותה מהתבנית, אל תנסו כשהיא חמה היא תתפרק.
לקישוט: הקציפי שמנת מתוקה עם פודינג וניל, מרחי על העוגה והוסיפי תותים לקישוט.
ניסתה את העוגה וצילמה: דבי ברקוביץ
מוזמנים להכין ולצלם עוגות ומתכונים נוספים מיוחדים שלכם ולשלוח אלינו אל תשכחו להוסיף את שמכם.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות