אל תפספסו: הפטנט המקורי לטיגון שניצלים ללא צורך בלכלוך המחבת
רובנו מוצאים עצמנו מתעצלים לטגן שניצלים עקב הלכלוך הרב שנוצר במחבת, הנקיון לאחר מכן קשה ושומני ואינו נותן לנו את החשק לעשות זאת, הנה הפטנט שיתן לכם חשק לטגן כל מה שתחפצו
הניחו על המחבת שברצונכם לטגן בה נייר אפיה ומעל שיפכו את השמן, לאחר התחממות השמן, הוסיפו את השניצלים או כל דבר אחר שברצונכם לטגן.
המחבת עם נייר האפיה בזמן טיגון השניצלים. צילום: אילנית כץ
מתכון לשניצלים טעימים ומיוחדים.
המצרכים:
חזה עוף בכמות הנצרכת לבני הבית
חב' ביסלי גריל מרוסק לפירורים
פירורי לחם
שומשום
מלח
פלפל שחור
פפריקה
גריל דג (לא חייב נותן טעם)
ביצה
רוטב צ'ילי מתוק
אופן ההכנה:
הניחו בקערה אחת את: הביסלי, פירורי לחם, שומשום, מלח, פלפל שחור, פפריקה וגריל דג וערבבו היטב
בקערה שניה שברו את הביצה והוסיפו את רוטב הצ'ילי, וערבבו היטב
קחו את חזה העוף וחיתכו לשניצלים דקים, הטבילו בביצה עם הצ'ילי ולאח"מ בביסלי עם פירורי הלחם וטגנו,
לאחר הזהבה היפכו צד, וכאשר מזהיב בשנית הוציאו לצלחת עם נייר סופג
הגישו לצד פירה או בתוך באגט עם צ'יפסים סלט וכו'
בתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות