בטעם נהדר
המתכון לקראמבל תפוחים טעים ומושלם
אם לא תנסו איך תטעמו? מתכון מושלם לקינוח טעים ומגוון: קראמבל תפוחים מיוחד במינו • לא תפסיקו לקבל מחמאות
- חני לוין
- י"ב אב התש"פ
קראמבל תפוחים צילום: ניסי גולדרייך
קראמבל תפוחים / מאת: ניסי גולדרייך
מרכיבים: 10 מנות
10 תפוחי גרנדסמיט או חרמון או גם וגם קלופים חתוכים לקוביות
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס סירופ מייפל
לקראמבל :
2 כוסות קמח
כוס שמן
חצי כוס סוכר חום
כוס אגוזי מלך שבורים גס
אופן ההכנה:
מבשלים בסיר את התפוחים עם הסוכר והמייפל כ20 דקות עד שהתפוחים מתרככים
בקערה שמים את הקמח, שמן, סוכר ואגוזים, מערבבים לתערובת אחידה ומפוררים לפירורים
מחממים תנור ל180 מעלות
מהדקים בכוסית מאפינס שמתאימה לתנור שכבה דקה מבצק הקראמבל ומניחים עליה 2 כפות מהתפוחים
מפזרים מעל פירורי קראמבל ומכניסים לתנור ל15 דקות. היזהרו מאפיית יתר!!!
מפזרים מעט אבקת סוכר ומגישים
בתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות